SANA logoET european solidarity corps LOGO CMYK 01

 

{youtube}hniNatUuSt8{/youtube}

Valgamaa noorte suvekool, mis toimub tänavu neljandat korda, on saanud tõeliseks traditsiooniks. Sündmus toob 22.-24. juulil Järvesilma turismitalus kokku Valgamaa valdade ja linnade noored. Peakorraldajaks on Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla.

Kolm laagri tegevuspäeva pakuvad Valgamaa noortele mitmeid põnevaid elamusi. Näiteks saavad noored musitseerida, tantsida, laulda, teha nii naiste- kui meeste käsitööd ja mängida rollimängu LARP.

Samuti esinevad mitmed bändid. Kolme sisutihedat päeva veab endiselt Venno Loosaar, kelle suust tuleb nalju nagu seeni pärast vihma.

suvekool2012-foto„Eelnevad suvekoolid on kõik olnud alati lõbusad ning meeldejäävad, konkreetseid sündmusi raske välja tuua," selgitas Tankla juhatuse liige Ülla Tamm. „Sel aastalgi suvekool ilma Venno või reporter Ketšupita ei jää. Tule kohale ning veendu ise mis nalju neil sel aastal varuks on," lisas ta vaimustunult.

Kolmanda päeva lõpus antakse välja taaskord rändkarikas, mille saab järgmise suvekooli korraldav noortekeskus koos juhendajate ja noortega.

Kõikidel osajalejatel on vajalik kaasa võtta hea tuju ja palju positiivset energiat, sest seda läheb nende päevade jooksul kõvasti vaja.

Registreerida saab oma piirkonna noorsootöötaja juures, kelle kontaktandmed leiad siit: tankla.net/tankla/suvekool/2013/kontakt

Ats Tamm
Tõlliste valla grupijuht

Lisainfo

Sigrit Säinas See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., 5591 6362

Ülla Tamm See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., 5645 0719

 

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net