Tankla Õpilasmalev 2022 logo

Kes saavad malevas osaleda? Osaleda saavad Valgamaa noored vanuses 13-19 aastat. 

Millal malev toimub? 14. juuli - 26. juuli 2024.

Kui palju peab noor tööd tegema? Maksimaalne tööpäeva pikkus on 6 tundi ja selle eest makstakse ka reaalset palka. Töötasuna garanteerime miinimumtöötasu tunnihinnaga 4,86 eurot (bruto).

Kuidas on lood söögi ja majutamisega? Toitlustus (neli söögikorda) ja mugav magamiskoht organiseeritakse korraldajate poolt.

Kuidas ikkagi asi käib?

1. juulil 2024 saadetakse info noortekeskustesse ja noorteportaali www.tankla.net. Seejärel toimub registreerimine malevasse. Vastavalt maleva toimumise ajale kogunevad noored päev enne maleva algust oma malevastaapi, keda võtavad vastu rühmajuhid. Nemad juhendavad nii tööl kui puhkehetkedel (põhimõtteliselt on see nagu laager ainult tööd peab ka tegema :).

Malevarühma suurus on keskmiselt 10-20 noort.

NB! Eelis malevasse pääseda on nendel noortel, kes esitavad motivatsioonikirja ja CV e-posti aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Tankla Õpilasmaleva rühmades, koolitustel ja kokkutulekul pildistatud fotosid ja videosalvestisi võidakse mittetulunduslikel eesmärkidel kasutada MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla, Valga, Tõrva ja Otepää valdade ning SA Valgamaa Arenguagentuuri kodulehel, Facebook’i kontol, Instagram’i kontol, trükistel, filmis vms.

Toetajad

Tankla malev 2024 toimumist toetab Haridus- ja Noorteamet, Valga, Otepää ja Tõrva vallad, Noorte Kotkaste Valgamaa malev ning Kodutütarde Valgamaa ringkond ja SA Valgamaa Arenguagentuur.

Kaasrahastanud EL kaksiklogod EST hor color RGB Valgamaa agentuur uus 1 1

 

Tegevusi viiakse ellu meetme „Atraktiivne piirkondlik ettevõtlus- ja elukeskkond” projekti „Lõuna-Eesti ettevõtlikud noored“ vahenditest.

 

Registreerimine

Vajuta siia!

Lisainfo

Elina Virnas
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
5669 2337

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net