Otsing

Logi sisse

DL flaier20 aasta jooksul on Pariisi Disneylandi külastatud 250 miljonit korda, mis on sellest teinud Euroopas populaarseima paiga turistide hulgas. Aastatega on selgeks saanud, et Disneyland Paris on eelkõige KOGEMUS. Kui Sind huvitab-ahvatleb see kogemus ja täpsemalt töökogemus rohkem kui saja rahva esindajast koosnevas kollektiivis, kui Sa soovid õppida ja avastada uut, on alljärgnev Sulle.

Nimelt on maailma tuntuim lõbustuspark Disneyland Paris välja kuulutanud oma 2013. aasta hooaja tööpakkumised, mille hulgast võib omale sobiva leida klienditeenindaja, restorani- ja baaritöötaja ning puhastusteenindaja jne. Euroopa töövahendusvõrgustiku EURES Eesti veebis on avaldatud 12 tööpakkumist:

  • puhastusteenindaja
  • lauateenindaja, ettekandja
  • köögitöötaja
  • baaritöötaja
  • toitlustustöötaja
  • uksehoidja (pagasiteenindaja)
  • teenindav personal (administraator)
  • letiteenindajad
  • teemapargi esindaja (piletid)
  • müügitöötaja (kõnekeskuses)
  • müügitöötajad (butiikides)
  • teemapargi esindaja (sõitude operaator)

Neid kõiki ühendavad teatud nõudmised kandidaadile: vanus, mis peab lepingu sõlmimiseks olema vähemalt 18 eluaastat, prantsuse ja inglise keele hea oskus, millele lisanduv kolmas võõrkeel teatud ametite (piletimüük, baaritöö) juures kindlasti kasuks tuleb, sõbralikkus, abivalmidus ja kliendikesksus. Seaduse silmis on oluline ka asjaolu, et kandidaat on Euroopa Liidu kodanik või omab tööluba, et Prantsuse Vabariigis töötada.

Tööandja pakub majutust ühes oma residentsidest, lisaks kaetakse osaliselt kulutused toidule ja sõidukulud nii Prantsusmaale kui kohalikus ühistranspordis.

Töölepingu pikkus on 4-6 kuud töö algusega veebruarist juunini ja lõpuga septembris. Lisaks n-ö tavalisele lepingule pakub ettevõte ka professionaalse väljaõppeprogrammi lepingut, mis sisaldab nii ametialast- kui keeleõpet. Sel juhul kestab leping 6 või 12 kuud sõltuvalt programmist.

Samuti pakub Pariisi Disneyland lühiajalist tööd lihavõtete, halloweeni- ja jõulude perioodiks. Tähtajatu leping on võimalik IT-, rahandus- ja turundusvaldkonnas. 

Kandideerimiseks tuleb

  • esmalt luua kasutajakonto Pariisi Disneylandi kodulehel
  • ja koostada CV.

Väljavalitud kandidaatidega võetakse ühendust ja antakse teada, millal ja kuidas toimuvad intervjuud. On võimalik, et värbamismeeskond tuleb Tallinna (eeldatavasti veebruaris) või suheldakse kandidaatidega Skype'i teel. 

Lisainfo

Piret Ustav 

Eesti Töötukassa EURES nõustaja

Tel: 626 3254

E-post: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

DISNEYLAND PARIS

Pariisi Disneyland on Euroopa juhtiv turismiatraktsioon, mida külastab aastas üle 15 miljoni inimese. Ettevõte annab tööd ligi 14 500 inimesele.

Disneyland Paris on oma kodudepartemangu (Seine-et-Marne) suurim eraõiguslik tööandja ning Pariisi piirkonna (Ile-de-France) juhtiv ühes kohas tegutsev töökohtade looja. Lisaks enda pakutavatele töökohtadele avaldab Disneyland Paris majandusele ka üldisemat mõju, kuna selle tegevuse tulemusena antakse Prantsusmaal otseselt või kaudselt tööd 56 000 inimesele.

EURES

EURES on üleeuroopaline tööhõivevõrgustik, mida toetavad Euroopa riiklikud tööturuasutused. EURES pakub teavet, nõuandeid ning värbamisteenuseid kõikidele Euroopa Majanduspiirkonna töövõtjatele ja tööandjatele, samuti aitab võrgustik neid kodanikke, kes soovivad kasutada inimeste vaba liikumise põhimõtte eeliseid. Liikmesriikide tööturuasutustes või EURES võrgustiku partnerorganisatsioonides töötab üle 850 EURES nõustaja. Euroopa tööalase liikuvuse portaalis http://eures.europa.eu on keskmiselt 1 100 000 tööpakkumist, oma CV on seal avaldanud üle miljoni tööotsija ning portaali kasutajaks registreerunud ligi 30 000 tööandjat.

Eestis koordineerib EURES tegevusi Eesti Töötukassa.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net