Otsing

Logi sisse

ANIMAZIONE ANNUNCIO inglesePõhja-Itaalia puhkekeskused Verona ja Veneetsia piirkonnas mõtlevad juba eelolevale suvehooajale ja on avaldanud soovi leida oma meeskondadesse nii restoranipersonali kui meelelahutustöötajaid-tegevusjuhendajaid.

Seoses sellega on kaks itaalia firmat – Cafe' Teatro S.r.l. ja Project 79 S.r.l. – välja kuulutanud suuremahulise värbamiskampaania, mis hõlmab paljude teiste riikide hulgas ka Eestit.

Neist esimene, Cafe' Teatro S.r.l., otsib töötajaid toitlustusvaldkonda. Vajatakse ettekandjaid, baaritöötajaid ja puhastusteenindajaid-nõudepesijaid. Kandideerimiseks peab olema vähemalt 18aastane, vajalik on inglise ja / või saksa ja / või itaalia keele oskus. Eelnev töökogemus pole oluline, kuid tuleb kasuks, samuti peab olema võimalus vähemalt seitsmenädalaseks lepinguks.

Kandideerimiseks täita firma kodulehel www.cafeteatrosrl.it vastav vorm jaotises WORK WITH US / LAVORA CON NOI (lisades ka foto) või saata CV ja foto e-posti aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Project 79 S.r.l. vajab meelelahutustöötajaid-tegevusjuhendajaid: spordiürituste korraldajad ja spordiinstruktorid (näiteks jalgpall, tennis, aeroobika, purjetamine, ujumine, võitluskunstid, vibusport), laste tegevusjuhendajad (eri vanusegrupid), stsenograaf, tehnikud, muusikud, tantsijad).

Üldiselt on kandidaadile esitatavad nõudmised samad nagu toitlustusvaldkonna puhul, kuid stsenograafiks pürgijad (tööülesanne: õhtuste šõuprogrammide koostamine) peavad olema seda valdkonda kõrgel tasemel õppinud, audio-, video- ja valgustehnikutelt oodatakse vähemalt Martin Light Jockey Systemi tundmist.

Kandideerimiseks täita vastav vorm firma kodulehel www.art-show.it jaotises WORK WITH US / LAVORA CON NOI (lisades ka foto) või saata CV ja foto e-posti aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Tööandja võtab sobivate kandidaatidega ühendust. Praegustel andmetel toimuvad tööintervjuud märtsis Tallinnas.

Täpsem info (pakutavad ametikohad, piirkonnad, kus asuvad töökohad, töötasud ja mida tööandja pakub, võimalikud tööalguse kuupäevad) tööpakkumiste juurest aadressil http://www.eures.ee/11158/

Lisaküsimuste korral kirjutada e-posti aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või helistada telefoninumbril +39 045 645 0738.

Praegustel andmetel toimuvad tööintervjuud märtsis Tallinnas.

Vt lisa http://www.eures.ee/hooajatoo-looduskaunis-pohja-itaalias/  

Täpsem info (pakutavad ametikohad, piirkonnad, kus asuvad töökohad, töötasud ja mida tööandja pakub, võimalikud tööalguse kuupäevad) tööpakkumiste juurest aadressil http://www.eures.ee/11158/

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net