Otsing

Logi sisse

23. aprillil lõppes Lääne-Virumaal Viru tarvas NK 2 koht.1võistlusmatk Viru Tarvas, kus Valgamaa maleva noored kotkad saavutasid teise koha.

Võistlus toimus Kunda linna ümbruses maastikul, kus tuli noortel läbida jalgsi ligikaudu 30 km pikkune teekond, mis kulges mööda mere äärt ja vesiseid alasi. Rajal oli kokku 18 kontrollpunkti, kus noored said enda meeskonnatööd ja oskusi proovile panna. Ülesanded, mida noored lahendama pidid, olid meditsiin, jõeületus, kauguste mõõtmine, laskmine, paadiülesanne, luureülesanne, sideülesanne, miiniväli ja palju muud. Karel Kuus tõdes, et võistlus oli hästi korraldatud ja tema lemmikülesandeks oli jõeületus, kus tuli koos tiimikaaslastega ületada köiel kõndides jõge, toetudes oma tiimikaasalasele, kes kõndis samal ajal oma köie peal.

Seekord võitis Alutaguse ja Valga jäi teiseks võistkonnaga koosseisus Erki Vessin, Karel Sarv, Karel Kuus ja Rihard Oolo. Kolmandale kohale tuli Sakala. Karel Kuusi arvates toimis meeskonnatöö hästi ja kõik sujus, aga nad pidid tunnistama, et Alutaguse noored kotkad olid seekord neist osavamad.

 

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net