Otsing

Logi sisse

17838381 1473814139326298 2121798958 o

Kaheksandal aprillil kell 11 startis Otepää Looduspargist 13. seiklusmatkale „Väle jänes“ 32 võistkonda.

8. aprillil toimus järjekordne „Väle jänes“, mis leidis aset juba 13. korda. Seekord olid väledad jänesed matkamas Otepää künklikul maastikul, kus nii mõnigi noor sai enda ronimisoskusi proovile panna. Võistleja Erki Vessini sõnul oligi maastik kõige raskem katsumus selle võistlusraja juures. Kokku võttis nelja võsitlusgrupi peale osa 32 võistkonda. Kohale olid tulnud ka välisvõistkonnad Tallinnast, Pärnumaalt, Tartumaalt ja Võrumaalt.

Võistlejatel tuli 4 tunni jooksul läbida võimalikult palju kontrollpunkte, mida oli kokku 20. Osades kontrollpunktides tuli võistkondadel sooritada ka erinevaid ülesandeid, milleks olid esmaabi andmine, teatevõistlus, ragulkaga laskmine, pantomiim ning liiklusseaduste ja looduse tundmine. Võistluse eesmärk oli kontrollida võistkondade võimekust neile antud ülesannetega ja testida võistlejate füüsilist vastupidavust ning põhilisi oskusi, samuti propageerida liikumist ja tutvustada kaitseliidu tegemisi.

Nooremas vanusegrupis tuli võitjaks tiim Kiisud 55 punktiga, teiseks jäi võistkond Karud ning kolmandaks Nõmmekad. Keskmises vanuserühmas võitis tiim TSKK 57 punktiga, teise koha sai võistkond SEDUN ning kolmanda koha SQUAD. Vanemas vanuserühmast tuli võitjaks meeskond Seltsimehed 84 punktiga, teiseks jäi Tartu ning kolmandaks Ursa 1. Vabarajal tuli võitjaks tiim Pumps 68 punktiga, teise koha saavutas Atšihha ning kolmanda KKA.

Lisaks loositi kõigi võistlejate vahel välja palju erinevaid auhindu ning peaauhinnana läks loosi Classic jalgratas. Seekord sai õnnelikuks rattaomanikuks Angeelika Lõiv.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net