Otsing

Logi sisse

Noortepäev 2014Teisipäeval, 12. augustil tähistati Valga keskraamatukogu esisel platsil noortepäeva „Noortelt noortele".

Noortepäeval olid kohal spordiklubid FC Warrior, Valga korvpalliklubi, saalihokiklubi Valga Välk, Valga maadlusklubi ja Valga petanque'i klubi. Samuti olid esindatud noorteorganisatsioonid Valgamaa noorsootöökeskus Tankla, Valgamaa arenguagentuur ja Valgamaa Rajaleidja keskus. Noortepäeval oli kohal ka Valga gümnaasium.

Külalistena olid kohal JJ-Street tantsukool, kus näidati erinevaid tantsustiile nagu hip-hop, krump ning vogue. Päeva põnevam osa pakkus lisaks silmailule ka helilist vahepala – rohkelt publikut tõi kohale trikirattur Kenor Kotkas.

Esindatud oli ka Carma motoklubi, mille liige Lauri Drubinš tõi kohale isikliku mäkketõusu ratta. Osalejate poolt kujunes populaarseks Slackline, mida tutvustas noor ekstreemsportlane Rando Rebane.

Noortepäeval toimus ka kirbuturg, kus oli kohal kümme müüjat. Osta sai kasutatuid riideid, ehteid ja muud pudi-padi. Ühed turulised tulid näitama muskuspardi poegi. Tegevusi oli kõigile, nii suurtele kui ka väikestele. Kellel hakkas nälg näpistama oli võimalus minna pannkoogitelki, kus sai pannkooke süüa. Pannkooke valmistasid Valga noortekeskuse vabatahtlikud. 

Õhtul kella 18 ajal algas Valga rokiklubis „Pidu noortelt noortele". Esinema olid palutud noored muusikud Valga linnast ja maakonnast. Esimesena astusid lavale juba tuntust kogunud Vallatud Kuued. Laval astus üles ka Valga noortebänd One Leg Lenny. Peo lõpetasid vaimuka etteastega Dimitri Shpak ja sõbrad.

Terve päeva väldanud sündmust külastas rohkem kui 170 külastajat. Noortepäeva "Päev noortelt noortele" toetas kohaliku omavalitsuse programm ning kodanikuühiskonna sihtkapital.

Dea Margus
Valga noortekeskuse noorsootöötaja

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net