Oktoobris käima lükatud rahvusvaheline meediaprojekt "FinEst Media" näitab esimesi tulemusi – välja on antud pressiteade ning valminud Valga, Tõrva ja Otepää piirkondi tutvustavad lühivideod.

Ajavahemik oktoobrist detsembrini on olnud tegus, põnev ja õpetlik.

Oktoobris viisid projekti juhendajad Egle Kõvask ja Paul Poderat noortele läbi kaks koolitust pressiteate kirjutamisest ning filmimisest ja monteerimisest. Novembrikuu jooksul tutvusid noored enda piirkonna võimalustega, töötasid välja süžee oma kodukohta tutvustava esimese videoklipi loomiseks ning käisid juhendajate käe all filmimas. Detsember on möödunud iseseivalt kodus tegutsedes, koolitustelt saadud teadmisi praktiseerides ning videoid monteerides. Esimeste noorte loodud töödega on võimalik tutvuda allpool.

Pressiteade (10.10.2020): Valgamaa noored lükkasid käima rahvusvahelise meediaprojekti.

Piirkondi tutvustavad videoklipid:

Esimene periood on sellega lõppenud. Teine periood vältab jaanuarist märtsi lõpuni ja selle jooksul valmivad videoklipid talvistest tegevusvõimalustest Valgamaal ning podcast ehk ettesalvestatud ja järelkuulatav raadiosaade.

Rahvusvaheline meediaprojekt "FinEst Media" on loodud kajastama Valgamaa erinevaid võimalusi ning arendama noorte meediaoskusi. Projekti eestvedajateks on Valgamaa Partnerluskogu ja Suupohja Leader koostöös Valgamaa Noorsootöökeskusega Tankla.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net