Otsing

Logi sisse

Valga spordihallis toimub 27. veebruaril haridusmess "Vali nutikalt!". Mess on kõigile TASUTA!

Haridusmessile on võimalik tulla kohale korraldajate poolt organiseeritud bussidega. Bussile koha saamiseks on koolides korraldatud eelregistreerimine ja kohtade arv on piiratud!

Bussiringid ja ajagraafikud

Tõrva piirkond

I sõiduring: Ala põhikool kell 8.40 - Riidaja põhikool kell 9.00 - Hummuli põhikool kell 9.30

II sõiduring: Tõrva gümnaasium kell 9.20

Otepää piirkond

I sõiduring: Palupera põhikool kell 8.40 - Puka keskkool kell 9.00

II sõiduring: Otepää gümnaasium kell 8.45 - Pühajärve põhikool kell 9.00 - Keeni põhikool kell 9.20

Korralduslik info

Haridusmess „Vali nutikalt" haarab oma tegevustega kogu spordihalli ja sellepärast palume (võimalusel) võtta kaasa vahetusjalanõud.

Messil on mitmeid töötubasid, mis vajavad eelregistreerimist: alates kell 10 saad tunni aja jooksul ennast registreerida töötubadesse (Tankla TV, teadustuba „Kolm põrsakest!", Põhja-Ameerika ülikoolide teabekeskus, Eures) spordihalli infolauas.

NB! Töötubades on kohtade arv on piiratud!

Spordihallis on avatud kohvik, kus on võimalik osta näksimist.

Messile tulles ära võta kaasa liigseid raskuseid, riietu mugavalt, võta kaasa hea tuju ja soov kogeda midagi uut ning põnevat! Spordihalli jooksurada pakub võimaluse panna ennast proovile Slackline või Hip Hop töötoas.

Lisainfo Põhja-Ameerika töötoas osalejatele - täida eeltest!

Kõik Valgamaa noored on oodatud osalema viktoriinis "U.S. Presidents Quiz" (https://docs.google.com/forms/d/1Xd9JASdFxS25EtNbVBaIAGBjqBGdnQGcnsy33BAGUWo/viewform),
mis on avatud kuni 25. veebruarini. Õigesti vastanute vahel loositakse välja auhindu töötoa alguses kell 11.

Õpitoas käsitletavad teemad: õpingute rahastamise põhitõed, kuidas leida fonde ja kandideerida stipendiumidele õppimiseks nii Eestis kui välismaa ülikoolides. Inglise keele test TOEFL – rahvusvaheliselt tunnustatud inglise keele test, millega saab kandideerida paljude riikide ülikoolidesse Aasiast Ameerikani, asendada riigieksamit, tõestada oma keeleoskust tööandjale. Lühiülevaade õppimisvõimalustest USA ülikoolides, mida Eesti noor peaks teadma ja kuidas valmistuma, tutvustame USA ülikoolides õppivate Eesti noorte muljeid ja soovitusi, jpm.

Lisainfo

Tuuli Mekk
haridusmessi peakorraldaja
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
tel +372 5303 0115

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net