Otsing

Logi sisse

KunstikoolValka Kunstikool ootab kõiki osa saama väga huvitavast ja kunstihuvilistele õpilastele vajalikust näitusest Valka Kunstikooli ruumides.

Ühisnäitus on avatud kuni 28. märtsini 2013.

Osalejad:

  • Tartu Kunstikool,
  • Tartu Lastekunstikool ja
  • Tartu Kõrgem Kunstikool.

Näitusel saab vaadata Kalli Kalde juhendamisel valminud graafilisi töid, Erki Sinijärve digimaale „Putukad", seinamaali kavandeid lasteaiale „Ploomike", „The New Kaboom" koomikseid, Mart Rannasti õlimaale, Merille Hommiku juhendamisel tehtud plaadikujundusi jne.

Näitus seati üles seoses 8. veebruaril toimunud Eesti ja Läti kunstikoolide seminariga "Kolmeastmeline kunstiharidus Eestis".

Väljapanek on komplekteeritud nii, et üldhariduskooli noorel tekiks peale esteetilise elamuse näitusest ka ettekujutus nii loomingulistel erialadel õppimise väljunditest kui ka sellest, mida ta peaks silmas pidama oma oskuste lihvimisel, et kooli kandideerida.

TARTU LASTEKUNSTIKOOL on vanim kunsti-huvihariduskool Eestis. Siin saab süvendatult õppida mitmesuguseid kunstiaineid alates joonistamisest ja maalimisest kuni video ja tegevuskunstini.

TARTU KUNSTIKOOL on kunstivaldkonna koolituskeskus põhi- ja keskkooli lõpetajatele ning täiskasvanutele. Siit saab oskused keskkonna, veebi, trükiste ja ruumide kujundamiseks. Tartu Kunstikool edendab tehnika- ja infotehnoloogiaharidust, samas ei kao käelist oskust nõudvad üldkunstiained.

TARTU KÕRGEMAS KUNSTIKOOLIS saab õppida audiovisuaalsete kunstide, disaini ja rakenduskunsti, konserveerimise ja restaureerimise ning vabade kunstide õppesuunal. TTK on visuaalset keskkonda kujundavaid professionaalseid rakenduskunstnikke ja kultuuripärandit säilitavaid kunstnik-restauraatoreid koolitav multidistsiplinaarne rakenduskõrgkool, kus on võimalik omandada rakenduskõrgharidus.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net