Otsing

Logi sisse

Uudishimupäev 2013-page-001Valgamaa Kutseõppekeskusel on ootab kõiki uudistama oma koolimaja neljapäeval, 14. märtsil kell 10-13.

Valgamaa Kutseõppekeskus loodi 1. septembril 1999 Helme ja Valga kutsekoolide liitmisel üheks Haridus- ja Teadusministeeriumi haldusalas olevaks riigi õppeasutuseks. Aastatel 2009-2011 valmis Valga linnas uus Valgamaa Kutseõppekeskuse hoonetekompleks, mis avati pidulikult 1. septembril  2011. Nägus koolihoone ja õpilaskodu Valga linnas Viljandi ja Loode tänavate nurgal moodustavad kaasaegse õppelinnaku, kampuse.

Kooli missioon
Valgamaa Kutseõppekeskuse missioon on olla Valgamaa arenduskeskus ning koolitada Liivimaa ettevõtjatele eneseteadlikke, elukestvale õppele orienteeritud ja inimlikke väärtusi kandvaid rahvusvahelise tööturu nõudmistele vastavaid kvalifitseeritud töötajaid.

Kooli visioon
2015. aastaks on Valgamaa Kutseõppekeskus koostöös ettevõtjatega, teiste õppeasutuste ja kohalike omavalitsustega kujunenud ühise meeskonnana tegutsevaks keskkonnateadlikuks kutseõppeasutuseks, kus toetatakse ettevõtete ja piirkonna arengut ja toimub tööturu muutustele paindlikult reageeriv, inimest väärtustav, õppija individuaalset arengut ja võimeid arvestav kutseõpe.

Uudishimupäeva raames on võimalik osaleda erinevates töötubades, tutvuda erialadega, käia ekskursioonidel koolis ja ühiselamus, osaleda oskusvõistlustel, täita karjääriteste, tutvuda täiskasvanute koolituskeskuse tegevustega. Pakume kõikidele külalistele suppi.

Eelregistreerimist ei ole, kuid teavitada oma tulekust võite meie infotelefonil 766 8575.

Kõik on oodatud. Kool asub Valga linnas, Loodet tn 3.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net