Otsing

Logi sisse

get-involved1"Get Involved!" demokraatiaprojektide koolitus Rumeenias 15.-20.01.2013 Rumeenias

SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroo kutsub kandideerima noorte osaluse ja demokraatiaprojektide (Euroopa Noored alaprogramm 1.3) rahvusvahelisele koolitusele „Get Involved" Rumeenias.

Kes on mõelnud, et mõningad asjad vajavad hädasti muutmist, kuid ei tea, kust täpselt alustada ja kuidas oma sõna maksma panna, siis nüüd on võimalus käised üles käärida ja härjal sarvist haarata – "Get involved" on rahvusvaheline koolitus, mille käigus:

  • tehakse tutvust programmiga Euroopa Noored
  • õpitakse tundma noorte osaluse põhimõtteid ning
  • omandatakse teadmisi ja oskusi selleks, et teha noorte demokraatiaprojekte

Koolitus on hea võimalus selleks, et üheskoos avastada võimalusi, kuidas noorte hääl kuuldavaks teha. Lisainfo

Kandideerimise tähtaeg: 5. Detsember 2012

Rahvusvaheline koolitus algajatele noortevahetuse projekti kirjutajatele - "BiTriMulti" Islandil või Saksmaal

Oled mõelnud teha noortevahetust, aga ei tea, kust alustada? Mida teha esimeseks? Kuidas leida teemat? Kust leida partnereid ja kuidas nendega suhelda? Kuidas täita taotlusvormi? Kui need küsimused on Sulle tuttavad, on rahvusvaheline noortevahetuse projekti juhtimise koolitus "BiTriMulti"ehk BTM just Sinule mõeldud! BTM on programmi Euroopa Noored rahvusvaheline koolitus, mille peamiseks eesmärgiks on arendada ja anda noortevahetuse läbiviimiseks vajalikke teadmisi ja oskusi neile, kes soovivad rahvusvahelist noortevahetust läbi viia, kuid kellel see kogemus siiani puudub.2013. aasta esimesel poolel toimub kaks BTM koolitust, kuhu Euroopa Noored büroo osalejaid saadab.

Esimene koolitus toimub 11.–15. veebruaril 2013 Islandil.

Teine koolitus toimub 5.-9. märtsil 2013, Saksamaal.

Mõlema koolituse töökeeleks on inglise keel ning mõlemale koolitusele kandideerimise tähtaeg on 25. november 2012

Lisainfot: 

Ülipopulaarne programmi Euroopa Noored tutvustav koolitus "Appetiser" Lätis

SA Archimedes Euroopa Noored Eesti bürool on hea meel välja kuulutada konkurss osalejate leidmiseks rahvusvahelisele koolitusele "Appetiser", mis annab esimese kogemuse rahvusvahelistest noorteprojektidest, teadmisi programmi Euroopa Noored kohta ja inspiratsiooni alustamaks rahvusvahelist koostööd. Koolitusel saavad osalejad teada, mida tähendab töö noortega rahvusvahelises keskkonnas, ning neil on võimalik „rahvusvahelisuse" eeliseid ka ise vahetult avastada. Koolitus toimub 2. – 6. veebruaril 2013 LätisLisainfo

Kandideerimise tähtaeg: 18. november 2012

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net