Otsing

Logi sisse

KäsipallEesti Käsipalliliit korraldab õppeaastal 2012-2013 1.-3. klassi kooli õpilastele minikäsipallivõistluse MR. PRITTI MINIKÄSIPALLI MÄNGUD KOOLIS. Võistlused toimuvad Eesti Koolispordi Liidu egiidi all.

Osalejad: 1.-3. klassi õpilastest moodustatud segavõistkonnad (võistkonnas võivad olla tüdrukud ja poisid koos). Ühe võistkonna suuruseks on maksimaalselt 9 inimest (1 õpetaja + 4 väljakumängijat + 1 väravavaht + kuni 3 vahetusmängijat).

Võistlused toimuvad:

I etapp ehk regioonide võistlused toimuvad 2012. aasta novembrist kuni 2013. aasta märtsini

II etapp ehk finaalturniir toimub 2013. aasta aprillis.

Nii regioonide võistluste kui ka finaalturniiri aeg, koht ja süsteem määratakse koostöös Eesti Käsipalliliidu ja kohaliku korraldajaga.

Regioonid:

Põhja regioon - Tallinn, Harjumaa, Raplamaa, Läänemaa, Hiiumaa

  • regiooni kontakt Indrek Lillsoo tel: +372 51 14 295 e-mail: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Keskregioon – Järvamaa, Jõgevamaa, Lääne-Virumaa, Ida-Virumaa, Viljandimaa, Pärnumaa, Saaremaa

  • regiooni kontakt Marko Koks tel +372 56 45 84 75 e-mail: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Lõuna regioon- Tartumaa, Tartu linn, Põlvamaa, Võrumaa, Valgamaa

  • regiooni kontakt Priit Allikivi tel:+ 372 51 85 511 e-mail: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 

Registreerimine:

Võistlustele registreerimiseks tuleb võistkonna juhendajal/õpetajal teatada osavõtust hiljemalt 2012. aasta 15. novembriks e-kirja teel See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. (palun täida ja saada lisatud vormil e-kirjaga).

Võistlusmäärused: Ametlikud võistlusmäärused on kättesaadavad Eesti Käsipalliliidu veebilehel ja need on lisatud ka failis.

Autasustamine: 

Iga regiooni paremaid võistkondi autasustatakse auhindade ja diplomitega. Kõik võistlustel osalevad võistlejad saavad diplomi ja auhinna. Igale võistlejale kingitakse JÄÄTIS. Finaalturniiri kolm paremat võistkonda autasustatakse diplomi ja karikaga, võistkonna liikmeid medali ja diplomiga. Üllatusauhinnad ja üllatuseks eriauhinnad. Igal võistlusel on MR. PRITT isiklikult kohal.

Üldeeskirjad:

Võistluste korraldamise eest vastutab Eesti Käsipalliliit koostöös linnade/maakondade/koolide koolispordi ühendustega. Korraldajatel on õigus teha muudatusi võistluste süsteemis.

Kontakt:

Eesti Käsipalliliit, Pirje Orasson, tel 5114262 See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. Pirita tee 12, 10127 Tallinn www.handball.ee

Eesti Käsipalliliit teeb uue võistlussarja MR.PRITTI MINIKÄSIPALLI MÄNGUD KOOLIS raames koostööd ka Rahvusvahelise Käsipalliföderatsiooniga ja Euroopa Käsipalliföderatsiooniga.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net