Otsing

Logi sisse

esimene-koosolekValgamaa noored osalevad Läti (Vilakas omavalitsus, Šķilbēnu küla) MTÜ Aicinājums poolt algatatud projektis. Projekti ametlikuks Partneriks on Valgamaa Partnerluskogu.

Valgamaa Partnerluskogu korraldas blue-document-pdfkonkurssi projektis osalejate leidmiseks (6 noort + 1 juhendaja) ja valituks osutus noortebänd Les 3.14.  Tegemist on Otepää noortebändiga.

Projekti esimesel koosolekul Lätis (17.-19. veebruar.2012) osalesid Seiko Kuik ja Andreas Nigol. Koosolekul said kokku gruppide esindajad, tutvusid üksteisega ja rääkisid läbi korraldusliku poole.

Noortevahetus toimub Skilbeni külakeses (Läti) 12.-19. märtsil 2012.

Projekti kogumaksumuseks on 16844,29€. Toetuse maksumus on 15054,29€ ja omaosaluse (30% transpordikulus) kaetakse osalejate poolt. Valgamaa Partnerluskogu toetab noori transpordikulu hüvitamisega. Noorte omaosaluseks jääb 5€ osaleja kohta.

Lisaks Eestile osalevad veel projektis NGO „Tytuvenai Community" (Leedu), NGO "Balkan Youth Festival" (Bulgaaria) ja loomulikult NGO "Aicinājums (Läti). Kokku osaleb 29 inimest, neist 5 on grupi juhid.

Projekti number ja ametlik nimi project nr. LV-11-85-2011-R5 "Together with music from sunrice to sunset"

Projekti toetab Euroopa liidu programm "Youth in action". Meil Eestis on teeb samasuguseid tegevusi Euroopa noored.

EN ingliskeelne

 

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net