Otsing

Logi sisse

koolimood2015_1.jpg26. novembril kell 18.00 toimub Valga kultuuri- ja huvialakeskuses Koolimood 2015, mille teemaks on "Usk, lootus ja armastus".

Osalema on oodatud 1.-4. klassi, 5.-9. klassi, 10.-12. klassi ja 19-26aastased noored. Meeskonnas saab olla kuni 10 liiget ning kava pikkuseks on kuni 5  minutit. Proovid algavad 26.novembril kell 13.

Kõik meeskonnaliikmed peavad olema oma vanuserühmale vastavas vanusesegrupis. Vanuserühma arvestatakse vanima liikme järgi.

Konkursil esitatav kollektsioon peab olema disainitud meeskonna poolt. Tähelepanu soovitatakse pöörata jumestusele, lisakaunistustele, jalanõudele. Lubatud on poest ostetud jalanõud, sokid.

Veel tuleb rõhku seada kollektsiooni nimele ja lühitutvustusele. See peab sobima kollektsiooni ideega. Ette tuleb valmistada kollektsiooni tutvustav tekst.

Autasustatakse vanusegrupi kolme parimat, võimalikud eriauhinnad.

Registreerimise viimane tähtaeg on 20.november. Registreerimisankeet tuleb saata e-posti aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 

Registreerimislehe ja reeglid koolimoele saad siit: Registreerimisleht; Reeglid

Lisainfo 

Maarja Mägi (tel. 506 8250)
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 
www.valgakultuurikeskus.ee

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net