Otsing

Logi sisse

Osaluskohvik129.novembril leiab aset taaskord Osaluskohvik „1500 pead ja 15000 sekundit noortesõbralikuma tuleviku nimel!". Osaluskohvik toimub maailmakohviku meetodil ning peale Valgamaa toimub kohvik samaaegselt veel 11 maakonnas üle Eesti.

Osaluskohvikute eesmärk on tuua ühiste teemade ümber kokku väga erineva tausta ja kogemusega noored ning noortemeelsed, et panna paika, kuhu tulevikus liikuma peame!

Nii kohtuvad laudade taga noorte esindajad – õpilased põhikoolist, aktivistid keskkoolist, asjaarmastajad kutsekoolist, õpihimulised ülikoolist, noored emad ja isad, töötavad noored jne – ja otsustajad – vallavanemad, linnapead, firmajuhid, noorsootöötajad, maavanemad, ühiskonnaõpetajad, riigikogulased, koolijuhid jne!

Valgamaa Osaluskohvik 2012 toimub Valgamaa Kutseõppekeskuses algusega 9.30.

Üritusele on vajalik eelregistreerimine hiljemalt 7.novembriks: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või Facebookis: Valgamaa Osaluskohvik 2012.

Tänavuse osaluskohviku teemad on:

1. Sport, huviharidus ja –tegevus: igaühe võimalus või väheste eralõbu?

2. Noorteinfo: pilgeni täis seinad ja postkastid ning tühjad üritused?!

3. Noored noorsootöös ehk noortele, noortega ja noorte poolt?

4. Põlvkondadevaheline solidaarsus: kuidas koos elada ja tegutseda?

5. Valgamaa koolivõrk

6. Laste kehaline karistamine

Valgamaa Osaluskohviku korraldajaks on Valgamaa Noortekogu koostöös Eesti Noorteühenduste Liiduga. Ürituse toimumist toetavad ka Valga Maavalitsus, Valgamaa Omavalitsuste Liit ning Haridus- ja Teadusministeerium.

Lisainfo:

Triin Vähi

See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

56363839

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net