Otsing

Logi sisse

valgamaa-noortekonverents-2012Juba kuuendat korda aset leidev Valgamaa suurim noortekonverents toimub 10. oktoobril ning kannab alapealkirja «Saan mida tahan?!».

Traditsioonilise konverentsi korraldaja on Valgamaa Noortekogu ning sündmuse toimumist toetavad Valga Maavalitsus ja Valgamaa Omavalitsuste Liit.

«Selleaastased teemad valisid noored eelmisel aastal toimunud konverentsil ning võib öelda, et neil ei tule oma valikutes pettuda,» lausus Valgamaa Noortekogu president ja üks konverentsi korraldajatest Sirli Pippar. Konverentsil on plaanis palju põnevat - ehitatakse üles isiklik karjääriredel, tutvustatakse ekstreemsete olukordade lahendamist, räägitakse tööst, koolist ja unistustest. «Noortekonverents kulmineerub väärikalt traditsiooniks saanud aasta noore ja noortesõbra tiitliga,» lisas ta lõpetuseks. 

Noortekonverentsi sihtgrupiks on noored üle Valgamaa, külalistena on oodatud ka noored teistest maakondadest. Osalemiseks on vajalik eelregistreerida aadressil 8. oktoobrini See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või Facebookis http://www.facebook.com/events/259235074197211/.

Üritus toimub Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses kogunemisega kell 9.30.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net