Otsing

Logi sisse

Balkan Baltikum_EuroopaKas Sa soovid rohkem teada noorsöötööst nii Balkani riikides kui Balti riikides? Kas Sa oled valmis tegema antud piirkondade vahelist koostööd? Töövahendiks noortevahetused? Kui jah, siis käesolev tegevus on mõeldud Sulle!

Euroopa Noored Eesti büroo koostöös Euroopa Noored Läti ja Leedu büroode ning SALTO Kagu-Euroopa Ressursikeskusega korraldavad 12.-18. märtsil 2013 Bosnia-Hertsegoviinas Baltikumi – Balkani õppevisiidi koos projektide arendamise koolitusega.

Käesoleva tegevuse rõhuasetus on antud piirkondade omavahelise koostöö soodustamisel. Koostöövahendina näeme programm Euroopa Noored noortevahetusi (alaprogrammi 3.1: koostöö Euroopa Liidu naabruspiirkonnariikidega). Tegevusest võtavad osa osalejad Eestist, Lätist, Leedust, Albaaniast, Bosnia-Hertsegoviinast, Makedooniast, Kosovost, Montenegrost ja Serbiast.

Tegevuse programmis on kaks suuremat blokki.

Programmi esimeses pooles toimuvad õppevisiidid erinevatesse Bosnia-Hertsegoviina organisatsioonidesse saamaks paremat ülevaadet kohalikust noorsootööst ning soodustamaks edasist koostööd programm Euroopa Noored raames.

Programmi teises pooles keskendutakse noortevahetuste kvaliteedikriteeriumitele ning konkreetsete projektiideede loomisele ja toetamisele. Sul on võimalus peale seda esitada projekt juba 1. mai tähtaega ja viia see ellu veel sellel suvel!

Registreerimistähtaeg on juba 10. veebruaril.

Rohkem infot leiad Euroopa Noored kodukalt

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net