Otsing

Logi sisse

headest21.-27. oktoobril 2012 toimub Eestis (Kloogaranna noortelaagris) esimest korda rahvusvaheline koolitus "START UP - getting started with youth exchanges".

Koolitusel lähtutakse just algajate osalejate hirmudest ja küsimustest. Ehk käiakse koolituse käigus lõbusas rahvusvahelises keskkonnas läbi kogu rahvusvahelise noortevahetuse tsükkel, et koolituse tulemusena ollakse valmis kohe härjal sarvist haarama. Õppimine käib toredas ja meeleolukas ning väga ilusas looduslikus keskkonnas.

Koolituse toimumisajaks on valitud just oktoobri, et oleks aega valmistuda, sest järgmine taotlustähtaeg on 1. veebruaril!

Koolitajad on kogenud koolitajad ja väga palju noortevahetusi korraldanud praktikud Eestist ja Hollandist: Epp Adler ja Remco Schaap

Osalema oodatakse vähemalt 18aastaseid noori ja noortega töötavaid inimesi (vabatahtlikud, noorsootöötajad, õpetajad, kõik noortegruppide liikmed jne), kes mõtlevad, et tahaks midagi teha, aga vajavad veidi rohkem infot ja julgustust või inglise keele praktikat. See on hea võimalus alustada rahvusvaheliste kogemuste ja kontaktide hankimisega.

Koolituse hind on 30€.

Kogunemine on 21. oktoobri õhtul Tallinnas ja Tallinnasse tuuakse ka tagasi.

Koolitust rahastab programm Euroopa Noored.

Koolitusel osalenutele väljastatakse Euroopa Komisjoni tunnistus Youthpass.

Loe lähemalt

Osalemiseks saada hiljemalt 19. oktoobriks aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. täidetud registreerimisleht

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net