Otsing

Logi sisse

MF LeWood 2017Kristiina emotsioonid päevast, mil jagati Valgamaa Kultuuri - ja Huvialakeskuses välja Eesti parima minifirma ja Valgamaa Ettevõtluskonkursi “Nupp Nokib” võitjad.

Eelmisel aastal osales Kristiina mõlemal konkursil, ning teab suurepäraselt, mida nad kõik tundma pidid. Kuigi talle isiklikult meeldis selle aasta võistlus isegi rohkem kui eelmisel aastal. Mitte sellepärast, et ta ise osalema ei pidanud, kuid pigem sellepärast, et pinge püsis kuni võitjate nimede väljakuulutamiseni välja. Vahepeal hakkas Kristiinal endalgi süda tuksuma kui omadele kaasaelas ja tekkis tunne nagu peaks ise jälle lavale astuma.

Kristiina hoidis kõige rohkem pöialt ikkagi enda kodukandi minikatele ja nad ei vedanud ka alt. Läksid nad ju koju Nupp Nokib võitjate ning Eesti kolmandatena. See on igati austust väärt tulemus! Le Wood ruulib!

Auhindadest

Seemik MinnifirmaKõigepealt jagati hulgaliselt eriauhindu ettevõtetelt nagu Pindi kinnisvara ning Gomab. Peagi aga jõudis kätte kauaoodatud hetk ning kuulutati välja Valgamaa paremik. Eelmisel aastal võitis Kristiina firma sellel võistlusel III koha. Kolmanda koha auhinnaks oli aastal 2016 ja ka täna 200 eurot, Teise koha omanikud said endale 300 eurot ning kõige magusam auhinnafond oli loomulikult I kohale, 500 eurot!

Kolmanda koha Nupp Nokib finaalis pälvisid Unikad, teise koha Seemik ja esimesel kohal säras Le Wood.

Eesti parimate minifirmade arvestuses oli Kristiina firma eelmisel aastal II kohal. Sellel korral saavutas Hargla Kooli minifirma Le Wood vabariiklikus arvestuses kolmanda koha, teisele kohale jäi Cordy Tallinna 21. Keskkoolist ning esimese koha sai Puujuurikas Põlva Koolist. Kokkuvõttes austati sellel aastal väga puidu kasutust, sest kõik esikolmiku firmad olid seotud just puiduga.

Unikad 2017Sellel aastal meeldis Krsitiinale väga ka see, et Eesti parima minifirma esikolmik sai ka medalid kaela. Eelmisel aastal ei jäänud võitjatele, peale tunnistuse, midagi alles. Kuidagi tühi tunne oli.

See oli ka huvitav, et Eesti parima valimine toimus Valgas ja soov on teada saada, kas järgmisel aastal toimub see siis Põlvas.

Kristiina: Üldiselt olid kõik väga tublid ja nii hea oli näha seda sära nende noorte silmades, kellele tõsiselt meeldis see, mida nad tegid. Üks üllatus oli see, et Jakami esikolmikusse ei pääsenud, kuna pidasime Älisega ka neid üheks favoriitidest, aga nemad on kindlasti juba suuresti võitnud kuna nende silmist peegeldus tõsist armastust enda toodete vastu.

Loe lisa

Kristiina Saag 

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net