Otsing

Logi sisse

kaagjarve1Kaagjärve malevarühmas on kokku saanud Viljandi ja Otepää noored.

Esimesel päeval oli rühmajuhtidel kindel plaan kahe linna noored tubadesse paigutada segamini ning senised sõprusgrupid lahutada, kuid noorte sõna jäi siiski peale – majas on Viljandi tuba ja Otepää tuba. Praeguseks on aga kõik malevlased omavahel sõbrunenud.  

Kaagjärve rühm paistab kindlasti silma virkade töömesilastega, kes ärkavad enamikel hommikutel pool 5, et olla viieks põllul ja korjata maasikaid. „Ega see mõnus ei ole, aga seetõttu saab tööpäev ka varem läbi,“ ütles Britta. „Esimese töönädala viimasel päeval saime ärgata alles hommikusöögiks kella seitsmeks, oli see alles luksus!“  rõõmustas Karoliina.

maasikadMaasikakorjamine on malevlaste ülesandeks olnud juba nädala algusest peale ning tüdimus on ilmselge. „Maasikatest on küll kopp ees juba. Süüa veel võib, aga selg on korjamisest väga kange,“  kurdab rühma ainus poiss Kermo. Tavalisest varasem marjaaasta on aga malevlastele meelt mööda, sest maasikaid enam järgmiseks töönädalaks eriti ei jätku ning vahelduseks saab laduda puid riita. Uus töö toob kaasa ka uue innu usinaks tööajaks.

Vaba aega, nii palju kui seda jääb, sisustatakse uinakute või mängudega. Õhtused kaarditurniirid on arvatavasti kõige lõbusamad.  „Elasime ka tulihingeliselt kaasa Saksamaa-Brasiilia mängule, mis tekitas kõigis ärevust. Hommikune tõusmine oli selletõttu veelgi raskem,“ jutustas Lisanne. Lisades, et eriti mõnus oli pärast väsitavat tööpäeva Pikkjärvel ujumas käia.

Praeguseks on noored juba üsna väsinud, kuid õnneks ootab ees nädalavahetus toimub maleva kokkutulek. Selleks puhuks on kõik rühmad valmistanud ette põnevaid etteasteid ning ka video.  Väikese puhkuse ja lõbutsemise on kõik virgad malevlased ära teeninud!

kaagjarve2

kaagjarve3

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net