Mis on malev?

Malev tähendab noore jaoks omavanustega koos töötamist ja sisuka vaba aja veetmist. Malevas on võimalik veeta sündmusterohke suvi, teenides taskuraha, leida uusi sõpru ja veeta oma vaba aeg erinevatest spordi- ja kultuuriüritustest osa võttes.

Missuguseid töid malevas teha saab?

Töid on malevas erinevaid. Näiteks on malevas esindatud marjakorjamine, küttepuude ladumine, saunavihtade valmistamine, mõisate ja puhkealade korrastamine, abitööd ehitusel, rannakoristus, abitööd tallides, golfiväljakute hooldamine, parkide ja haljasalade korrastamine, kaubandustegevus jne.

Kui palju maksab malevas osalemine?

Malevas osalemine maksab 5€. Projekti raames tagatakse sulle tasuta toitlustus ja majutus.

Kui vanalt saab malevasse?

Malevas osalemiseks pead olema vanuses 15-20 aastat.

Kui pikk on malevas tööpäev?

Tööpäeva pikkus on maksimaalselt 6 tundi päevas.

Kas malevas töötamise eest saab ka palka?

Jah, palk on 2,13€ (bruto) tunnis.

Kes on rühmajuht?

Rühmajuht on inimene, kes on malevakestuse ajal sinule oma nõu ja jõuga abiks. Ta vaatab, et rühmaliikmete turvalisus ja heaolu oleks tagatud, juhendab rühma ning püüab need nädalad sinu jaoks huvitavaks ja meeldejäävaks teha.

Kuskohas malevas elatakse ja kuidas toitlustamine käib?

Elamiskoht sõltub tööandja asukohast. Toitlustamine korraldatakse maleva korraldajate poolt ja süüa saab 4x päevas. Toidu eest malevlane maksma ei pea.

Millal ma pean registreerimistasu maksma ja vanema nõusoleku edastama?

Osalustasu maksad siis, kui sinu osalemine on kinnitatud. Kõigepealt registreerud jah hiljem maksad tasu, kui osalemine on kinnitatud.

Mis juhtub, kui ma ei maksa registreerimistasu ettenähtud tähtajaks?

Kui registreerimistasu ei ole jõudnud meieni maksmistähtajaks, on meil õigus kustutada sind rühmanimekirjast ning anda koht järgmisele noorele ootejärjekorras.
Kui mingil põhjusel ei ole võimalik maksta registreerimistasu ettenähtud tähtajaks, kuid soov malevas osaleda on kindel, tuleks sellest kindlasti teavitada oma rühmajuhti ning kokku leppida tähtaja pikendamises.

MTÜ Valgamaa Partnerluskogu
Aile Viks
Telefon +372 527 1907
E-post: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net