Otsing

Logi sisse

Valgamaa Partnerluskogu

Leader

Eea Grants

Pühapäeval, 14. juulil kogunesid nelja malevakohta 40 noort üle Valgamaa, et alustada tööd Tankla Õpilasmalevas. Malev kestab kuni 26. juulini, pakkudes noortele kahe nädala jooksul võimalust osaleda mitmekülgses töös, seiklustes ja ühisüritustes.

Tankla Õpilasmalev pakub Valgamaa noortele suurepärast võimalust töökogemuse saamiseks, oskuste arendamiseks ja uute sõprussuhete loomiseks. Malev on tuntud oma sõbraliku ja toetava keskkonna poolest, mis võimaldab noortel end proovile panna ja õppida eluks vajalikke oskusi.

Sel aastal on malevlastele tööandjateks SA Taheva Sanatoorium, Tõrva vald ja Valga vald. Noored asuvad tegelema heakorratöödega, sealhulgas värvimise, rohimise ja koristamisega. Tuleval nädalavahetusel toimub maleva suursündmus - kokkutulek Kuutsemäel, mis toob kokku kõik maleva rühmad.

"Oleme väga rõõmsad, et saame taas korraldada Tankla Õpilasmalevat. Meie eesmärk on toetada noorte arengut ning aidata neil omandada praktilisi oskusi, mis on neile tulevikus kasulikud. Ootame põnevusega, milliseid saavutusi ja mälestusi see eluäge suvi meie malevlastele toob!" ütles Tankla Õpilasmaleva korraldaja Elina Virnas.

Maleva toimumist toetavad Haridus- ja Noorteamet, Noored Kotkad Valgamaa malev, Kodutütarde Valgamaa ringkond, Linnu Talu OÜ ning SA Valgamaa Arenguagentuur.

Tegevusi viiakse ellu meetme „Atraktiivne piirkondlik ettevõtlus- ja elukeskkond” projekti „Lõuna-Eesti ettevõtlikud noored“ vahenditest.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net