Otsing

Logi sisse

Valgamaa Partnerluskogu

Leader

Eea Grants

Valgamaa noortele suunatud laager, Spekter 2023, toimub 25. - 28. juuli 2023 Valga maakonnas, Valga vallas Metsniku harjutusväljal. Kogunemine 25. juulil kell 15:00 ning orienteeruv lõpetamine 28. juulil kell 11:00. Laagris, Spekter, osalevad Valgamaa noored vanuses 7-18 aastat. 

Soovitame lapsevanematel Spektris osaleja ise kohale tuua ja hiljem järgi tulla.

Spektris pakume noortele palju praktilist tegevust kogenud instruktorite juhendamisel, võimalust viibida vabas looduses, leida uusi sõpru, ööbida telkides ja õppida kasulikke teadmisi toimetulekuks metsas ning praktiseerida õpitut. Laagris toimub õppetöö gruppides ja vastavalt õppeteemadele. Näiteks orienteerumine,  erinevad käsitöö õppetoad, rühmadevahelised võistlused ja isetegevuskavad, metsas toimetulek väheste vahenditega ning palju muud põnevat.

Lapse kohustuslik varustus laagris:

  • Magamiskott, magamisalus
  • Telk, soovitavalt kile telgile koos kinnitamisvahenditega, et tagada telgi suurem veekindlus
  • Riietus sooja-, kuuma-, külma- ja vihmakindel, vahetusjalatsid (sportlikud)
  • Taskulamp või pealamp
  • Joogipudel
  • Ujumisriided (ujumisvõimalus olemas, olenevalt ilmast)
  • Isiklikud hügieenitarbed, käterätikud
  • Sääsetõrjevahendid (soovitav)
  • Päikesekaitsekreem (soovitav)

Toitlustamine toimub kolm korda päevas sooja toiduga, lisaks õhtuoode. Laagris on olemas inimene, kelle poole saab pöörduda esmaabi saamiseks ning kes vajadusel suunab haige lapse traumapunkti või koju ja teavitab sellest lapsevanemaid.

Ürituse ajal kehtib läbiviijate poolt paika pandud sisekorra eeskiri, mida tutvustatakse avarivistusel ning millest kõik osalejad peavad kinni pidama. 

Reeglitest (suitsetamine, alkoholi kaasa toomine või tarbimine jms) üleastumise korral saadetakse korrarikkuja koheselt koju. Eelnevalt mainitud ebameeldiva vahejuhtumi korral on lapsevanem kohustatud oma lapsele ise järgi tulema.

Laagri korraldajad ei vastuta tehnikaseadmete purunemise või kadumise eest. Samuti ei vastuta korraldustoimkond mobiiltelefonide olemasolul nende säilimise eest. Akude laadimise võimalus puudub. Kogu laagri jooksul saab kindlasti helistada allpool toodud mobiilnumbritel. Kui Teil on soov last laagri ajal külastada, siis palun teavitage sellest korraldajat.

Kooskõlastusleht saata digitaalselt allkirjastatult korraldaja meiliaadressile hiljemalt 26. juuni 2023. Probleemide korral võtke ühendust korraldajaga või oma piirkonna noorsootöötajaga.

Kui osaleja tuleb Spektrisse ilma eelnevalt korraldajale lapsevanema nõusolekulehte saatmata, saadetakse ta koheselt koju. Osalejate arv on piiratud.

Ürituse üldise korralduse eest vastutab Kaitseliidu Valgamaa maleva noorteinstruktor Kaimo Vahtra. 

Lisainformatsioon: Kaimo Vahtra Tel: 5146384  Meiliaadress: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaanika Vahtra Tel: 5175765 Meiliaadress: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

 

Dokumendid

Spekter 2023 lapsevanema nõusolek

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net