Otsing

Logi sisse

28.-29. mail toimub Valga vallas Metsniku harjutusväljakul Valgamaa 7-18aastastele lastele ning nende lapsevanematele suunatud õppelaager. Kogunemine Metsniku harjutusväljakul 28. mai kell 10.00 ning orienteeruv lõpetamine 29. mai kell 15.00.

Mis saakski olla toredam lapsevanemale, kui koos veedetud aeg oma kallite lastega ning väärtuslikud teadmiseks erinevateks olukordadeks? Mis veel põnevam – oodatud on kõik huvilised sõltumata sellest, kas noor on Kaitseliidu noorteorganisatsioonide liige või mitte.

Õppelaagris soovime pakkuda osalejatele palju praktilist tegevust kogenud instruktorite juhendamisel, võimalust viibida vabas looduses, leida uusi sõpru, ööbida telkides ja õppida kasulikke teadmisi toimetulekuks metsas ning praktiseerida õpitut.

Osaleja kohustuslik varustus õppelaagris:

  • Magamiskott, magamisalus (korraldaja magamisvarustust ei taga)
  • Telk, soovitavalt kile telgile koos kinnitamisvahenditega, et tagada telgi suurem veekindlus (võimalus ööbida ka suurtes KL telkides)
  • Riietus sooja-, kuuma-, külma- ja vihmakindel, vahetusjalatsid (sportlikud)
  • Taskulamp või pealamp
  • Joogipudel
  • Isiklikud hügieenitarbed, käterätikud

Toitlustamine toimub kolm korda päevas sooja toiduga, lisaks õhtuoode. Õppelaagris on olemas inimene, kelle poole saab pöörduda esmaabi saamiseks. Ürituse ajal kehtib läbiviijate poolt paika pandud sisekorra eeskiri, mida tutvustatakse avarivistusel ning millest kõik osalejad peavad kinni pidama. 

Pane end julgelt kiirelt kirja, osalejate arv on piiratud ja seetõttu ei pruugi kohti kõigile huvilistele jaguda. Registreerimisleht palun saata digitaalselt allkirjastatult korraldaja meiliaadressile hiljemalt 15. mai 2022. Probleemide korral võtke ühendust korraldajaga.

Lisainformatsioon ja registreerimine: Kaimo Vahtra, 5146384, See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või Sander Ööbik, 5175765, See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net