Otsing

Logi sisse

Kinnita helkur paremale poole, põlve kõrgusele. Maanteel kõnni alati vasakpoolses ääres! Foto: Timo Arbeiter18. jaanuari pärastlõunal asuvad Tõrva noortevolikogu liikmed kodulinna linnatänavaile, et jagada inimestele helkureid.

Noorte eesmärgiks on suunata inimeste tähelepanu sellele, kui oluline on pimedal ajal helkuri kandmine. Samuti näitavad nad, kuidas tuleb helkurit õigesti kanda.

„Olles ise autojuht, tean kui oluline on, et jalakäijad kannaksid pimedas helkurit," ütles kampaania eestvedaja Sirli Pippar.„Kehvade ilmastikuolude tõttu on ka helkuriga jalakäijaid raske märgata, ohutusvesti ning isegi ka heledate riiete kandmine teeb jalgsi liikujad palju paremini märgatavamaks,“ tõi ta esile.

Noortevolikogu on vajalike helkurite ja teadmistega lahkelt aidanud Maanteeamet. Lõuna regiooni liikluskasvatuse osakonna juhataja Kai Kuuspalu sõnul on selline ettevõtmine igati tänuväärt. "Suur kiitus noortele, kellel on idee ja tahtmine helkurikampaaniat läbi viia, Maanteeamet on sarnastele ettevõtmistele alati toeks."

Noortevolikogul on lisaks helkurite jagamisele ka tulevikus plaanis inimestele helkuri kandmise vajalikkust selgitada ning sarnaseid välikampaaniaid läbi viia, samuti on idee teha helkuri valmistamise töötuba, kust kõik inimesed osa võivad võtta.

Helkurikampaania toimumisele on tublisti kaasa aidanud noortevolikogu liikmed Marietta Juurikas, Kaspar Metsar ning Karl Kirt.

Lisainfo:

Sirli Pippar
Tõrva noortevolikogu liige
5837 7930
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Margo Metsoja
Tõrva noortevolikogu kommunikatsioonijuht
5632 3049
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net