Otsing

Logi sisse

valimisedKandideerimisavalduse Valga Noortevolikogule esitas 15 noort, kes avaldasid soovi kaasa rääkida kohaliku linnaelu tegevustes. Uus noortevolikogu koosseis selgus 12.detsembril toimuvatel valimistel.

3. oktoobrist alates oli kõikidel Valga linna sissekirjutatud 14.- 26. aastastel noortel võimalus esitada oma kandideerimisavaldus Valga Noortevolikogule. Kõik kandidatuuri esitanud noored pääsesid noortevolikokku.

 

Valimiste päeval, 12. detsembril avati valimisjaoskonnad Valga linna koolides ning Valga Avatud Noortekeskuses (VANK). Koolides oli võimalik oma hääl anda koolipäeva jooksul ning VANKis, kella kaheksani õhtul. Valimistulemused luges kokku valimiskomisjon, kuhu kuulusid kandideerimisel mitte osalenud noored. Valimisõigus oli kõikidel Valga linna 7.-26. aastastel noortel. Igal valijal oli üks hääl ja valida sai kõikide esitatud kandidaatide vahel.

Valga linna noortevolikogu uude koosseisu kuuluvad Enriko Bogdanov, Keit Mariet Jürgens, Sirly Solo, Mairo Järv, Hugo Kähri, Kenor Kotkas, Anni Russak, Maria Pibilota Murumaa, Mairin Tann, Pille-Riin Mõttus, Karel Simson, Elise Leht, Kertu Täht, Janeli Nielson ning Keidy Säinas.

Noortevolikogu loomisega soovitakse üles ehitada jätkupidavalt toimivat organisatsiooni, mis omab linnavõimu juures arvestavat kaalu noorte seisukohtade esitamiseks ja kaitsmiseks. Noortevolikogu saab teha linnavalitsusele ja linnavolikogule omapoolseid ettepanekuid ning edastada häid mõtteid linnaelu mitmekesisemaks ja huvitavamaks muutmisel.

Info edastas

Valga ANK noorsootöötaja

Dea Margus

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net