Otsing

Logi sisse

euroopanoored5 1680x1050REAL DEAL on partnerlusseminar, mis annab osalejatele võimaluse saada uusi teadmisi programmi Euroopa Noored noortevahetuste kohta ja mis peamine, leida uusi motiveeritud partnereid, kellega koos noortevahetus ka ellu viia! Aga mitte ainult. REAL DEAL pakub võimaluse aru saada programm Euroopa Noored olemusest, selle väärtustest ning seostada seda Sinu enda igapäevareaalsusega.

Nüüd REAL DEAL Eestis! Partnerlusseminar toimub 2.-7. aprillini 2013 Eestis väikeses metsatalus. Osalevad riigid on Norra, Suurbritannia, Soome, Leedu, Sloveenia, Portugal, Poola, Taani, Austria, Slovakkia, Läti, Malta jt.

Seminari käigus on kõigil osalejatel võimalik üksteist tundma õppida, jagada oma organisatsioonide kogemusi ja oma noortevahetuste ideid ning leida endale lõpuks sobiv ja usaldusväärne partner, kellega ühise projekti nimel juba seminaril tööle asuda.
 

SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroo ootab seminarile kandideerima kõiki, kes töötavad otseselt noortega, räägivad inglise keelt, on vähemalt 18 aastat vanad ning on motiveeritud tegema rahvusvahelisi noorteprojekte. Osalema on oodatud nii rahvusvaheliste projektidega alles alustavate organisatsioonide/noortegruppide esindajad kui ka juba noortevahetuses kogenud tegijad.

Uuri välja, mis teie noored teha tahavad, mis neile huvi pakub ja mis neile muret teeb? Mida nad soovivad teada teiste riikide kohta ja mida nad võivad ise teistele õpetada? Võtke noorte ideed partnerlusseminarile kaasa ja kui kõik hästi läheb, saate oma projektitaotluse esitada juba 1. mai taotlustähtajaks!

Täpsem info (inglise keeles) seminari kohta ja kandideerimisvorm on leitavad SALTO kodulehelt

*Kandideerimiseks peate olema registreeritud SALTO kodulehe kasutajana. Pange tähele, kui taotlus on valmis („Save your application“), siis salvestab süsteem mustandi („This application is: draft“). Taotluse esitamiseks tuleb lisaks vajutada nuppu “Submit this application“. Vastasel juhul ei ole teie taotlus esitatud ja korraldajad seda ei näe.


Kandideerimise tähtaeg: 20. veebruar 2013

Osalustasu: 20 EUR, mis tuleb tasuda SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroole juhul, kui osutute valituks. Toitlustuse, majutuse ja koolitusega kaasnevad kulud katavad programmi Euroopa Noored Eesti ja Malta bürood.

Küsimuste korral võtta ühendust Kaja Ainsaluga

telefonil 69 79 238 või 69 79 238

e-posti teel See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net