Otsing

Logi sisse

idee24Euroopa Noored IDEE24 ootab teid 19.-20. jaanuaril Tallinna lähistel ja Tartus

Oled noor noorteorganisatsioonist, koolist või noortekeskusest ning soovid midagi ära teha, kuid päris tegutsemiseni pole veel jõudnud? Ideid on, tahtmist on! Aga mis nüüd edasi..?

Tead ja tunned selliseid noori?

Kutsume kõiki osa võtma suurepärasest ideeööpäevast, kus noored üle Eesti tulevad kokku Tallinna lähistel ja Tartus, et üheskoos oma algusjärgus või pooleliolevaid projektiideid lihvida või hoopis uusi ideid välja mõelda.

Koos koolitajate ning Euroopa Noored Eesti büroo nõustajatega vormitakse 24 tunni jooksul noorte ideed rahastustaotlusteks, mida võib esitada programmi Euroopa Noored 1. veebruari taotlustähtajaks.

Registreeri oma meeskond kohe (aga hiljemalt 13.jaanuaril)!

Millal toimub: 19.-20. jaanuaril 2013

Kus toimub: paralleelselt Tallinna lähistel ja Tartus (täpsed toimumiskohad selgumisel).

Kes osalevad: noored alates 15. eluaastast, 4-7 liikmeliste gruppidena ning koos vähemalt 18. aastase grupijuhiga (noorsootöötaja, huvijuht, grupiliider), kellel on soov ja tahtmine projekti teha.

Töökeeleks on eesti keel.

Registreerimiseks täitke registreerimisvorm hiljemalt 13. jaanuaril. Koolitus on osalejatele tasuta. Soovi korral katab Sihtasutus Archimedes Euroopa Noored Eesti büroo transpordikulud 70% ulatuses.

Lisainfo: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või 6979 236

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net