Otsing

Logi sisse

tallinna ülikoolTallinna Ülikooli üks põhiväärtustest professionaalsuse, kvaliteedi ja ühtsuse kõrval on avatus. Iga aasta kevadel ja sügisel avab ülikool oma uksed gümnasistidele ja kõigile teistele huvilistele, kes soovivad ülikooli õppimisvõimalustega tutvuda.

Sel sügisel avab Tallinna Ülikool uksed terveks nädalaks.

Avatud uste nädal leiab aset 15.-19.oktoobril.

Ootame sel nädalal kõiki huvilisi ülikoolieluga tutvuma. Soovime ühe nädala vältel pakkuda aimu sellest, mida ülikooli seinte vahelt leida võib. Seetõttu ei ole me kokku pannud näidisprogrammi, vaid kutsume Sind osalema „elus eneses".

Tahad teada, mis tunne on olla tudeng?

Avatud Uste Nädala jooksul saad ette registreerudes külastada mitmeid kaasahaaravaid Tallinna Ülikooli loenguid.

Vali endale huvipakkuv ning tule kuulama!

Uksed avavad ka TLÜ Haapsalu ja Rakvere Kolledž. Nende tegemiste kohta leiad infot nädala kava alt.

Kolmapäev, 17. oktoober on Hea Õpetaja Kuu raames pühendatud ligi sajandipikkusele õpetajakoolitusele Tallinna Ülikoolis.

Karjäärivalikus aitavad selgust luua meie asjatundlikud karjäärinõustajad. Osale infotunnis esmaspäeval, 15. oktoobril kell 14.00 või registreeru personaalsele nõustamisele.

Et ülikoolielust ja selle korraldusest täpsemat aimu saada, toimuvad mitmel päeval ka infotunnid erinevatel teemadel. Käsitlemist leiavad sisseastumistingimused, jagatakse infot erivajadustega õppijatele ning tutvustatakse kõigile gümnasistidele loodud Õpilasakadeemia ja Tudengivarju projekte.

Õppimisvõimalused Tallinna Ülikoolis on ääretult mitmetahulised. Vaimu saab värske hoida nii täiskoormusega õpingutele pühendudes kui enesetäienduse teele asudes.

Lisaks kohtud Avatud uste nädala raames sadade teiste õpilastega Eestimaa erinevaist paigust, kellega üheskoos saad hea õnne korral õpinguid jätkata ning tõenäoliselt veeta elu parimad aastad Tallinna Ülikoolis!

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net