Otsing

Logi sisse

Eesti Kunstiakadeemia_logo.svgAVATUD Eesti Kunstiakadeemia (EKA) päevale on oodatud õpihimuilised sisseastujad, vilistlased ja koostööhuvilised!

EKA PÄEV toimub reedel, 26. oktoobril alates kell 9.00–00.00 kõikides Eesti Kunstiakadeemia hoonetes: Kiriku plats 1 (Vabad kunstid), Estonia pst 7/Teatri väljak 1, Suur-Kloostri 11 ja 11a (Kunstikultuur ja sisearhitektuur- ja mööblidisain), Raja 11a (skulptuur ja installatsioon), Gonsiori 9 (Avatud Akadeemia, stsenograafia), Pikk 20 (Arhitektuur).

Päeva esimeses pooles toimub EKA avatud uste päev sisseastujatele ja koostööpartneritele, osakondades on väljapanekud tudengite töödest ja ettevõtetele loodud disainilahendustest, toimuvad erialatutvustused jmt. Oodatud on ka meie vilistlased, kes kaaluvad edasiõppimisvõimalusi nii endale kui järeltulijatele või soovivad end kurssi viia EKAs toimuvaga.

Hommikul alates kella 9.00 on võimalik tulla vabakuulajaks loengutesse, külastada erialaosakondi ja EKA EXPOt Disainiteaduskonna hoones Estonia pst 7/Teatri väljak 1 ruumis 265. 

Alates kella 17.00 algab õhtune programm: tänavu on taas kavas töötoad, loengud ja vestlusringid. Loodame, et krokii ja vormituba, mis osutusid ülimenukaks möödunud aastal, saavad ka tänavu teoks.

Kella 18–20 on kavas loengud vilistlastelt ja õppejõududelt ning õhtul on avatud Nostalgia nurk, kus taaselustatakse vana maja meeleolu, keldriruumides avatud Jututuba. EKA Päeval saab osta ka EKA kirjastuse väljaandeid, EKA sümboolikaga meeneid jm. Varugem kaasa sularaha!

Üritus on planeeritud südaööni.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net