Otsing

Logi sisse

Rumeenia2-13. november 2012.a. toimub koolitus Rumeenias, mille teemaks on Euroopa vabatahtlik teenistus (EVS). Koolituse eesmärgiks on ette valmistada inimesed, kes oleksid võimelised töötama EVS koordinaatoritena organisatsioonides ning toetama vabatahtlikke.

Eelistame eelkõige inimesi, kes oleks valmis panustama Seiklejate Vennaskonna tegevusse selles valdkonnas (aktsepteeritav on ka variant, et osaleja motivatsiooniks on ka ise EVSi teha, kuid ta on valmis toetama ja aitama ka teisi) või teiste organisatsioonide vastava huviga inimesed. Osalustasu koolitusel ei ole, algselt tuleb ise maksta pileti eest (100 %) ning sellest saab 70 % tagasi.

Koolitusel saab osaleda 2 inimest Eestist.

Loe edasi

Seiklejate Vennaskond,
http://www.seiklejad.org

Koolitus Euroopa kodanikuks olemisest Rumeenias!

romania19-29. november toimub koolitus Rumeenias, mille teemaks on Euroopa kodakondsus ja identiteet. Koolitusel saab osaleda 2 noortejuhti/noorsootöötajat Eestist. Osalejatel tuleb katta alguseses 100 % reisikuludest, millest 70 % saab tagasi. Kohapeal lisakulusid ei ole. 
 
Loe edasi 
 

Koolitus Romade kogukonna kaasamisest noorsootöösse!

15.-23. november toimub Rumeenias koolitus Roma kogukonna kaasamisest noorsootöösse. Oodatud on kandideerima inimesed, kellel on kogemus Romade kogukonnaga töötamisel või sooviksid seda teha tulevikus. Osalemine koolitusel on tasuta, algselt tuleb endal katta 100 % reisikuludest, millest hüvitatakse 70 %, kohapealne majutus ja toit on tasuta.  Eesti osalejatele on 3 kohta.  
 
Loe edasi

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net