Otsing

Logi sisse

noortekogudKas tead noort, kes on teinud selle aastaga rohkem kui keegi teine sinu sõpradest? Võib-olla aga on ta lihtsalt tore ja abistav sõber, kelleta tunduks elu Valgamaal kurb.

Kas tead enda seas noortesõpra, kelle toest, heast nõust ja jõust noored tunneksid puudust?

Aga noortesõpra, tänu kellele, on saanud toetust mõni noorte idee?

Aastast aastasse näeme me enda kõrval kedagi tegutsemas. Pakume talle oma abikätt või lihtsalt jälgime seda kõrvalt. Meis ei tärka aga mõte, et võiksime teda selle eest tunnustada. Teadmine, et tema tegemisi on märgatud annab jõudu, et jätkata.

Just praegu on avanenud võimalus tunnustada Valgamaa noort ja noortesõpra.

Valgamaa noortekogu kuulutab taas välja konkursi Valgamaa linnanoore, maanoore ja noortesõbra tiitlile.

Oma sõpra, tuttavat, asutust või organisatsiooni saad tunnustada saates meile vabas vormis taotluse, kuhu on märgitud kandidaadi nimi, sünniaeg, kontaktandmed (postiaadress või e-posti aadress), lühike iseloomustus ning 2012. aastal silmapaistnud tegevused või saavutused ehk kandidaadiks esitamise põhjus. Palume võimalusel lisada kandidaadist foto. Lõppu lisage oma nimi ja kontakt ning saatke 1.oktoobriks e-postile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Valgamaa aasta linnanoore, maanoore ja nonoortesõbra tiitlid antakse pidulikult üle 10. oktoobril Valga Kultuuri-ja Huvialakeskuses toimuval Valgamaa Noortekonverentsil.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net