Otsing

Logi sisse

logo14.04, 15.04, 21.04 ja 22.04.2012 kell 11.00 - 17.00 toimub Pärnus (koolituse läbiviimise koht täpsustamisel) XXXVII neli päeva kestev interaktiivne seksuaalkasvatusalane koolitus-seminar "Living for Tomorrow". 

Seminarile oodatakse kokku 15 osalejat, vanuses 15-25 eluaastat. Pärast koolituse läbimist saavad osalejad tunnistuse. Seminarile registreerumine lõppeb 12.aprill 2012.

Koolituse eesmärgiks on tutvustada noored-noortele meetodikat, samal ajal ka kriitiliselt hinnates isiklikku seksuaalkäitumist ja suhtumisi.

Koolitusel käsitletakse järgmisi teemavaldkondi: enesehinnang, väärtused, hoiakud; turvaline seksuaalkäitumine ja -suhted; narkomaania, suguhaiguste ja HIV/AIDS-i ennetamine.

Täpsemat programmi SIIT

Osalejalt ootame: tahtmist aktiivselt osa võtta KÕIGIST seminaripäevadest, soovi TUTVUDA uute inimestega, KUULATA teisi ja JAGADA oma mõtteid, RIKASTADA koolitust oma kogemustega ning olla avatud iseendale ja püüdes MÕISTA ümbritsevat.

Seminari lõpus organiseerivad lõpetajad oma linna/maakonna, kooli, noortekeskuse raames ennetuslikke HIV/AIDS, narkoteemalisi üritusi, mille jaoks eraldatakse väike rahasumma. Koolitus-seminar põhineb interaktiivsetel tegevustel: grupitööd, rollimängud, ühistööd, arutelud, filmid jne.

Ühe seminaripäeva pikkuseks on 6 tundi, mille raames pakume kohvi/tee pause ja lõunasööki.

Osavõtt koolitus-seminarist on tasuta! Kaugemalt tulijatele kompenseeritakse transpordikulu!

Seminaril osalemiseks palume registreerida

e-maili teel: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. märgusõna Living for Tomorrow (e-maili lisada ees-ja perekonnanimi, kool, vanus ja kontakttelefon).

Kuna seminaril osalejate arv on piiratud, siis soovitame põhjalikult läbi mõelda, kas on võimalus osa võtta kõigist 4-st seminaripäevast ning seejärel ennast registreerida.

Koolitus-seminari toetab EV Haridus-ja Teadusministeerium.

Sirle Blumberg

MTÜ Living for Tomorrow juhataja

See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

www.lft.ee

http://www.facebook.com/living.for.tomorrow

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net