Otsing

Logi sisse

Valgamaa ja Rõngu noorte looduspäevad toimuvad 20.-23. juulil 2017 Otepää vallas Lutsu turismitalus.

Kogunemine Lutsu turismitalus 20. juuli kell 12:00 ning orienteeruv lõpetamine 23. juulil kell 13:00.

Valgamaa ja Rõngu noorte looduspäevadel osalevad noored vanuses 7-18 aastat. Looduspäevadel pakume lastele palju praktilist tegevust kogenud instruktorite juhendamisel, võimalust viibida vabas looduses, leida uusi sõpru, ööbida telkides ja õppida kasulikke teadmisi toimetulekuks metsas ning praktiseerida õpitut. Looduspäevadel toimub õppetöö gruppides ja vastavalt õppeteemadele. Näiteks orienteerumine, erinevad käsitöö õppetoad, rühmadevahelised võistlused ja isetegevuskavad, metsas toimetulek väheste vahenditega ja palju muud põnevat.

Lapse kohustuslik varustus:

  • Magamiskott, magamisalus
  • Telk (mitme peale), kile telgile koos kinnitamisvahenditega (võimalik ööbida ka KL sissitelkides)
  • Riietus sooja-, kuuma-, külma- ja vihmakindel; vahetusjalatsid (sportlikud); kui on olemas, siis välivorm; ujumisriided (ujumisvõimalus olemas, oleneb ilmast)
  • Isiklikud hügieenitarbed (hambahari, hambapasta, seep), käterätikud, sääsetõrjevahendid (soovitav), päikesekaitsekreem (soovitav)
  • Märkmik, kirjutusvahend
  • Taskulamp (pealamp), joogipudel

Toitlustamine toimub kolm korda päevas sooja toiduga ning õhtuoode. Looduspäevadel on olemas inimene, kelle poole saab pöörduda esmaabi saamiseks ning kes vajadusel suunab haige lapse traumapunkti või koju ja teavitab sellest lapsevanemaid.

Ürituse ajal kehtib päevajuhtide poolt paika pandud ürituse sisekorra eeskiri, mida tutvustatakse looduspäevade avarivistusel ning millest kõik osalejad peavad kinni pidama. Reeglitest (suitsetamine, alkoholi kaasa toomine või tarbimine jms) üleastumise korral saadetakse korrarikkuja koheselt koju. NB! Kui selline situatsioon juhtub, on lapsevanem kohustatud oma lapsele ise järgi tulema!

Palume lastel koju jätta tehnikaseadmed. Looduspäevade korraldajad ei vastuta nende purunemise või kadumise eest. Samuti ei vastuta korraldustoimkond mobiiltelefonide olemasolul nende säilimise eest. Akude laadimise võimalus puudub. Kogu looduspäevade jooksul saab meile kindlasti helistada allpool toodud mobiilinumbritel. Kui teil on soov meid külastada, siis palun teavitage sellest noorteinstruktorit. Kindlaid kellaaegasid külastamiseks ei ole, kuid soovituslikult toimuks see pärast lõunasööki ja enne õhtueinet kella 15 ja 19 vahel.

Valgamaa ning Rõngu noorte jaoks liigub KL transport, mille kellaajad avalikustatakse Valgamaa noorteportaalis tankla.net hiljemalt 4. juulil 2017.

NB! Igal osalejal on võimalus soetada Looduspäeva T-särk maksumusega 5€

Kooskõlastusleht tuleb tuua kontaktisikute kätte või KL Valgamaa maleva staapi Võru tn 12, Valga, hiljemalt 6. juuni 2017.

Lisainfo:

NK ja KT ning Valgamaa noored – Kaimo Vahtra tel 514 6384 (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.)
NK ja KT ning Valgamaa noored – Jaanika Niklus tel 517 5765 (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.)
Palupera vald – Kalev Lõhmus tel 513 9071 (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.)

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net