Otsing

Logi sisse

voimalusedKutsume Sind 10. novembril Nokia Kontserdimajja Eesti suurimale noorte haridus- ja karjäärikonverentsile „Sinu võimalused – väliskogemus"

Põneva ja praktilise päeva jooksul jagavad oma teadmisi, kogemusi ja mõtteid Sulle paljud oma valdkonna tipptegijad.

Ettevõtja, riskikapitalist ja Arengufondi endine juht Ott Pärna arutleb koos majandusteadlase Andres Arraku, näitleja Vallo Kirsi ning äsja keskkooli lõpetanud Mats Meimeriga selle üle, kuidas teha täistabamus haridusvalikutega ning millised on noorte ees seisvad valikud ja võimalused.

Väliskogemuste paneelis saab kuulda sellest, millised on erinevad võimalused välismaale minemiseks. Oma kogemusi jagavad Luukas Ilves (lõpetanud Stanfordi Ülikooli), Liis Kängsepp (olnud aasta Argentiinas vabatahtlikuna), Ülane Vilumets (teinud USAs praktika) ning Katrin Vares (õppinud lisaks Eesti ülikoolidele Inglismaal, Hollandis ning Hispaanias).

Kolmas paneel on pühendatud karjäärile ning enda koha leidmisele. Swedbanki ja Eesti Energia pikaaegne personalidirektor Riina Varts räägib karjääriteemadel oma isikliku elu näitel. Elioni pikaaegne juht Valdur Laid vaatab tööturgu tippjuhi silmade kaudu. SEB panga investeerimisstrateeg Peeter Koppel avab seda, mida „hea elu" tulevikus tähendab ning Skype'i eestlastest kaasasutajate uute investeeringute eest vastutav Margus Uudam arutleb võimatute eesmärkide teemal. Konverentsi modereerib koolitaja Tauri Tallermaa.

Konverentsil osalemiseks registreeru meie kodulehel www.voimalused.ee ning tasu ülekandega osalustasu. Osavõtutasu on 7€, mis sisaldab nii sisukat konverentsipäeva, materjale kui kohvi- ja lõunapausi. Kiirusta, sest kohtade arv on piiratud! Pühenda üks päev oma tulevikule! Kohtumiseni Nokia Kontserdimajas!

Lisainfo: www.voimalused.ee

See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Konverentsi korraldavad SA Innove, Dream Foundation, SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroo ja Eesti Europassi Keskus

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net