Otsing

Logi sisse

Kui tunned huvi, kuidas massimeedia noortesse suhtub ja nendega ümber käib ning tahad rohkem teada, kuidas ise meediat (eelkõige ajakirjandust ja televisiooni) köitvalt lugejate ja vaatajateni viia, siis registreeri end 22.-23. oktoobril Valga avatud noortekeskuses toimuvale tasuta meediaseminarile.

Eelregistreerimine läheb lukku 14. oktoobril kell 23.59. Eelregistreerida saab siin: Meediaseminari registreerimisvorm.

Osalejate teadmisi tulevad meediateemadel arendama tele- ja raadioajakirjanik Märt Treier ning Tartu ülikooli ajakirjanduse teadur Kadri Ugur.

Esimese päeva õhtul kuuldakse ka omaala tegijate edulugusid! Räägitakse, kuidas on jõutud oma valdkonnani, milliseid väljakutseid on see nõudnud, milliseid seiklusi on läbitud ning kui rahul tehtavaga ollakse.

Seminari teisel päeval õpitakse läbi praktiliste tegevuste ajakirjanduslikke lugusid kirjutama ja fotosid tegema ning paariminutilisi telesaateid tegema. Töötube juhendavad Tankla noored, kes on suundunud meediat ka kõrgkooli õppima, ja Tankla välisvabatahtlikud.

Saab süüa, saab uusi teadmisi ja oskusi, saab uusi tutvusi ja saab veeta kaks mõnusat päeva meediahuviliste noortega! Transport Valga avatud noortekeskusesse ja tagasi koju tuleb ise organiseerida.

Ööbimine toimub Valga avatud noortekeskuses. Ööbimiseks on olemas madratsid. Muud vahendid nagu magamiskott, soovi korral padi jne tuleb endal kaasa võtta.

Lisainfo: 

Egle Kõvask
Valgamaa noortelehe Tankla vastutav väljaandja
MTÜ Valgamaa noorsootöökeskus Tankla juhatuse liige
Tel 5617 9757
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net