Otsing

Logi sisse

Täna toimus Tõrva noortekeskuses kohtumine president Kersti Kaljulaidiga, kelle Valgamaa visiidi üks eesmärk oli tuvuda noorte vabatahtliku töö ja maakonnaülese noortemeedia toimimisega.

Vestluse avasõnad tõid sooja tunde – Valgamaa noorte tegemised, Tankla noorteleht, TV ja portaal ning Tõrva Raadio on väga heaks eeskujuks teistele. Suurepärane näide koos tegemisest, aktiivsusest ja vabatahtlikust tööst.

President nentis, et kohati on üle Eesti sarnased mured, kuid Valgamaal hoiavad inimesed kodupaigast vapralt kinni ja hoolivad piirkonnast – tekib tugev perekonda kuuluvus.

Presidendi silmis on Valgamaa noored erakordselt ennast pühendanud meediale. Meil on ju noored, kes teevad Valgamaa noortelehte Tanklat, noortetelevisiooni Tankla TV-d või hoopiski Tõrva raadiot. Siinjuures oli president lahke jagama kiidusõnu. „On heameel kuulda ja näha, et teil väärtustatakse noorte kirjutama õpetamist. See on tänases ühiskonnas väga oluline, sest see oskus on vähenemas.“

President Kersti Kaljulaid soovitas noortele olla tähelepanelikud ja hoida silmad lahti. „Suured ideed sünnivad tihtipeale tühja koha pealt.“

Kuula Tõrva Raadio intervjuud presidendiga siit.

Fotod: Ülla Tamm

Galerii

{gallery}kersti-kaljulaid{/gallery}

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net