Otsing

Logi sisse

Sellel aastal toimusid muusikakoolide õpilaste konkursid akordioni, viiuli, kitarri, löökpillide ja kandle erialadel. Eelvoorud toimusid kõikides Eesti regioonides.

7. märtsil toimus Lõuna-Eesti ja Lääne-Pärnumaa regioonide akordionistide õpilaskonkurss Tarvastu muusikakoolis. Otepäält osales neli akordioni eriala õpilast: Katrin Kivimaa, Merelle Liivamägi, Maris Turb ja Vivian Mitt (juhendaja Merike Roop). Maris Turb saavutas I koha, Vivian Mitt II koha ja eripreemia kohustusliku pala esituse eest.

Mõlemad andekad tüdrukud said edasi vabariiklikule noorte interpreetide konkursile.

Samal päeval võistlesid Viljandi muusikakoolis viiuli eriala õpilased, kus Otepäält osales kaks õpilast: Grete Kudu ja Veronika Maide, kes saavutas konkursil IV koha, nende juhendaja on õpetaja Milvi Erm ja kontsertmeister Ülle Rebane.

17. märtsil osalesid Maris Turb ja Vivian Mitt vabariiklikul noorte interpreetide konkursil, mis toimus Tallinnas muusika- ja teatriakadeemias. Maris Turb saavutas IV koha ja Vivian Mitt VII koha.

Nagu žürii teatas, et kõik kellel on võimalus sellel konkursil osaleda on juba võitjad, sest sinna jõudsid õpilased, kes on vabariigi parimad. "Ka mina arvan, et vabariigi ulatuses, kus on 84 muusikakooli, saada esimese 7 hulka on väga suur saavutus. Tüdrukud andsid endast parima ning esinemine õnnestus," kiitis Otepää muusikakooli direktori kt Merike Koop konkursil osalenud noori.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net