Otsing

Logi sisse

minifirma yraskTäiendatud 09.12 6.-7. detsembril toimus Pärnumaal õpilasfirmade laat „Pärnumaa Jõulud ’13“. Üritus toimus Port-Artur 2 ning seal osales ligi 60 õpilas- ja minifirmat.

Päev ennem toimus seminar ”Kuidas homme edukalt müüa?” TÜ Pärnu kolledžis ja ettevõtlike noorte õhtu ”Kes on minu konkurent?” Pärnu Muuseumis. Sel üritusel osalesid Lüllemäe minifirma Käbilased (Anna-Liisa Hannus, Kristiin Roopalu, Liisa-Maria Ansi, Keijo-Kim Taal, Helis Kann, Robin Kõvask), kes teevad jõuluajal männikäbidest kuuseehteid. Samuti Harglas tegutsev minifirma Ürask (Martin Kroon, Kalev Kaldmaa, Reelika Raudsepp), kes toodavad vanadest võtmetest riidenagisid.

Tunnustati parimaid müüjaid, müügikohtade kujundajaid, uuenduslikke tooteid ja teenuseid ning anti välja ka eripreemiad. Hindamine toimus kahes astmes: põhikooli minifirma ja gümnaasiumi õpilasfirma. Hargla noori tunnustati parima müügikoha kujundamise preemiaga. Samuti andis Sindi Linnavalitsus välja eripreemia minifirmale Ürask.

Projekt, mille raames noored laadale läksid, on rahastatud LEADER-meetmest «Huviringid Taheva-Karula piirkonna noortele» ehk majandusring Hargla koolis ja Lüllemäe põhikoolis.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net