Otsing

Logi sisse

Foto: Marko NõmmikLaupäeval, 28. septembri õhtul toimus Hummulis midagi erakordset - Humpuli-Pumpuli öine umbjooks, kus võis kohata inimesi mööda metsa ringi jooksmas ja erinevaid ülesandeid täitmas.

Ürituse idee väljakäija oli Siim Eomõis, kellel tuli ürituse idee sõpradega saunas istudes. Samuti sündis ka ettevõtmise nimi saunalaval istudes. Põhi-idee seisnes selles, et teha kõike teisiti ja erineda varasemast.

Ülesandeid oli seinast seina, mis kõik toimusid orienteerumise käigus - takistusraja läbimine, pusle kokku panemine, lõkke tegemine, erinevate asjade meelde jätmine ja ülesanne veega, kus pidi anumat teatud koguseni täitma. Aktsiooni lõpetanud said preemiaks kehakinnitust. Hiljem küsisin inimestelt, kuidas neile kogu ettevõtmine meeldis ning kogunes erinevaid vastuseid:

  • Väga äge üritus, võik järgmine aasta uuesti tulla.
  • Mõnus olemine ja head tiimitöö harjutused.
  • Väsitav, kuid see oli seda väärt.

Kahjuks idee omanikku ja ürituse algatajat ennast tol päeval Eestis polnud ning seda viisid läbi abikorraldajad. Abikorraldajatel oli kahju, et Siimu ennast polnud, kuid loodavad, et selline üritus saab Hummuli valla traditsiooniks ning on eeskujuks ka teistele valdadele.

Tuuliki Stogov
noortelehe reporter

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net