Noortelehe koosolekValgamaa noorteleht Tankla alustas laupäeval, 7. septembril oma selleaastast hooaega.

Kohal oli väga palju inimesi, sest lisaks vanadele toimetuse liikmetele oli võimalus lehega liituda ka uutel inimestel, kes soovivad oma oskused noortelehes proovile panna.

Selle jaoks, et uued liikmed organisatsiooni ja lehega tuttavaks saaksid, tegi noortelehe mentor Marek Mekk lühiülevaate sellest, mida juba teinud oleme ja millised on tulevikuplaanid.

Peamine aeg kulus uue noortelehe ettevalmistuseks. Uus ajalehenumber ilmub 7. oktoobril ja selle jaoks, et lehte sobivad teemad leida, jaotati toimetuse liikmed gruppidesse. Iga grupp pidi mõtlema välja teemad, mida sellel korral sügislehes kajastada võiks.

Noortelehe koosolekul. Vaskult peatoimetaja Merlika, tegevtoimetaja Ester, reporter Merily ja vabatahtlik Irakli GruusiastKoosolekut külastas ka vabatahtlik Gruusiast, kes Eestis viibinud lühikese ajaga keelt veel selgeks saanud ei ole, kuid sellest hoolimata soovis ta meiega tuttavaks saada ja vaadata, millised meie koosolekud on. Meie poolt räägitud jutu inglise keelde tõlkimisel oli abiks vahetusaastalt Hollandist tagasi tulnud Merily Viks.

Kuna eelmise hooajaga lõpetasid oma tegevuse noortelehe juhtidena endised pea- ja tegevtoimetaja, siis sellel korral vedasid koosolekut värsked juhid. Peatoimetajaks on nüüdsest Merlika Hüdsi ja tegevtoimetajaks Ester Kaasik. Mõlemad neiud on pikaajalised noortelehe liikmed.

Kõik olid suvel korralikult puhanud ja töötasid koosolekul kõvasti kaasa. Noortelehe tegemistest kuulete taas peale järgmist koosolekut.

Vahvat uut hooaega noortelehe seltsis!

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net