Pühade tähistamine ja munade värviminebfff 1

Kuna oli kevadpüha siis me Tankla meeskonnaga tähistasime seda munade värvimisega, kõik munad tulid lustakad ning kõikidel olid emotsioonid laes.

Artiklite saatmine

Rääkisime et artiklite saatmiste ajad oleksid erinevad, siis ei laeku lood ühel ajal ja on lihtsam ka vigu vältida. See oleks kõigile mugavam. Rääkisime ka elementaarsest viisakusest s.t. kui meist keegi võtab allika foto internetist, siis oleks viisakas ka küsida isiklikult inimese käest luba. Samas tuli jutuks, et iga toimetuse liikme töö on oluline ja kui keegi tunneb, et ta sooviks rohkem teha ja teistele abiks olla, siis võib enda abi alati pakkuda.

 

Lõplik ülevaade infopäevadest

Infopäeval käidi erinevates Valgamaa koolides ning tutvustati ajalehte "Tankla" ning MTÜ Tankla tegevust. Sealt saime tagasisidet, et :

• 84% inimestest õppis midagi külastuse käigus.

• 16% inimestest ei saanud külastuse käigus midagi juurde.

• Enamus õpilastest olid Tankla noortelehte lugenud koolis.

• Paljud on lehte lugenud ka raamatukogudes ja kultuurimajas.

• Esimene asi, mis Tanklaga seondus oli bensiinjaam. Samas teadsid ka paljud, et tegu on lehega, mida teevad noored.

Tagasiside lehe kohta

Kui me saame lehe kohta tagasisidet, siis järelikult läheb inimestele korda see, mida me teeme. Tagasiside on mõeldud eelkõige selleks, et järgmine kord midagi paremini teha. Me saime tagasisideks ka kriitikat, mis oli väga kurvastav aga samas oli see hea, sest nüüd me teame , milliseid vigu mitte korrata. Väga paljudelt tuli õnneks positiivset tagasisidet, mis paneb edasi tegutsema.

Suvekuu lehe teemadbfff 3

Suvekuu lehes saab lugeda paljudest üritustest ja teemal eestlased välismaal. Juttu tuleb Siiri Põldsaarest, volbriööst nõiaga, Siiri Liivast, Urmas Vainost ja noortest. Saame näha, mida kannavad Valgamaa noored koolis, bikiinimoodi ja mis üritused toimuvad Valgamaal. Väiksed nipid ning muud huvitavat infot.

Lehe makett

Esmalt jagasime lehe rubriikideks: esileht, arva ja kuuluta, noored võtavad ette, põnev persoon, pärast kooli, kohver, teadmistepagas, atleet, suvehõng, kirev elu ja meelelahutuspalad. Selles lehes ilmuvad uued nimed rubriikidel, sest uus on alati huvitavam. Fookuses on sellel korral rubriik kohver, sest viimasel ajal on Valgamaa noored palju välismaaga tutvunud või plaanivad seda tulevikus teha. Suvekuu leht on uut värvi. Maketi koostamise juures jagati toimetuse liikmed paaridesse (üks inimene, kes on maketti enne teinud ja teine, kes ei ole) ja iga paar pidi valmis tegema kahe lehekülje kava. Esilehe ja arvamuse tegid Merlika ja Egle, noored võtavad ette ja põnev persoon jäid Üllale ja Keidyle, pärast kooli ja teadmistepagas olid Triinu ja Estri leheküljed, kohvri rubriigi tegid valmis Gertu ja Mari, atleet ja suvehõng olid Maria ja Siiri ülesandeks ning Sandra ja Tuuliki said omale kirev elu ja meelelahutuspalad.

Kohtumine maavanemaga

Meile avanes suurepärane võimalus minna kohtuma Valgamaa maavanema hr Margus Lepikuga. Seal me saame avalikult arutada erinevaltel teemadel , rääkida teatud piirkondade puudustest ja nende arendamisest. Mida võiks maakonna tasandil teha, mida saaks maakonnas muuta?

Koolimeedia ümarlaud

Esimesel korral oleks kohal meediakanalitega tegelejad, et omavahel tuttavaks saada. Järgneval ümarlaual oleks kohal ka kõik need, kellel on huvi mõne meediakanali vastu ning aitaks kaasa võrgustiku ehitamisel. Peaks tekitama huvi ka inimestes, kes praegu üheski meediakanalis kaasatud ei ole.

Muudatused lehes:

Tegime väiksed muudatused, millega Anna-Maria on alates suvekuu lehest sporditoimetaja. Merlika Hüdsi hakkab vastutama portaali kalendri eest. Ning tekkis ka küsimus kas Grete-Laura Loo ja Birgit Maranik on nõus olema Üllaga ühes tiimis ja kas nad on nõus läbi viima väikest raadioreklaami meeskonda (hoolitseksid selle eest, et raadioreklaam saaks tehtud ja hiljem seda siis levitada raadiosse)

Tuuliki Stogov, reporter
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net