Otsing

Logi sisse

Valgamaa Partnerluskogu

Leader

Eea Grants

EESMÄRK

NUPP NOKIB 2022  eesmärk on tekitada noorte seas huvi  Valgamaa majanduse arenguperspektiivide vastu, ärgitada õppureid olema loovad ja ettevõtlikud ning tahtma ja julgema võtta vastutust ettevõtjanaOluline rõhk on säästval arengul, materjalide taaskasutusel, loovuse ja leidlikkuse arendamisel.


OSALEMISTINGIMUSED

Osalema oodatakse Valgamaa koolide 7.-12. klasside ja Valgamaa Kutseõppekeskuse kuni 21. aastaste (k.a) õppurite 1- kuni 5-liikmelisi võistkondi. Võistkonna võib moodustada ka sõpruskonnast.

Auhinnad: I koht 300 eurot, II koht 200 eurot, lisaks eriauhinnad.

Lisainfo: Rasmus Onkel – 5626 4816, e-post: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..


KUTSU MEID KOOLI KÜLLA!

Oktoobris viime soovijatele läbi õpilastele suunatud INSPIRATSIOONIKOOLITUSIKoolituse kestus 40-45 minutit ning seal antakse ülevaade ettevõtlikkust edendavate tegevuste sarjast üldiselt. Jagatakse kogemuslugusid varasemate hooaegade mini- ja õpilasfirmade baasil ning tuuakse näiteid, kuidas teha koostööd piirkonna ettevõtetega, et taaskasutada ja väärindada erinevaid tootmisjääke ja praaktooteid.

07.10 Valga Põhikool, ...

Küllakutseks kirjuta:See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Loovuskoolitus

 


17.-18. OKTOOBER 2022 LOOVUSKOOLITUS KÄÄRIKUL

Osalema on oodatud kõik Valgamaa koolide 7.-12. klasside ja Valgamaa Kutseõppekeskuse kuni 21. aastased (k.a) noored, kel on huvi projektis kaasa lüüa!

NB! Osalemiseks ei pea olemas olema veel esmast äriideed. Loovuskoolitus aitab ideed leida ning toetab olemasoleva idee edasiarendamist.

Koolituse raames arendatakse ettevõtlikkust ja loovust, räägitakse  mentorluse olemusest, jagatakse inspiratsiooni ideede edasi arendamiseks. Lisaks tehakse loovtöid individuaalselt ja grupitöid meeskonniti. Kohtutakse mentoritega.

Majutus, transport, toitlustus on noortele tagatud korraldajate poolt.

Moderaatori rollis on Marek Mekk, kelle mini- ja õpilasfirmade juhendamise kogemused ulatuvad eelmisesse aastatuhandesse. Mareki edukaim  õpilasfirma on R@tt, mis saavutas üle Euroopalisel õpilasfirmade konkursil II koha.
 

REGISTREERU SIINhttps://forms.gle/cJtKfrWi4s1qT5r4A 

Registreerimine lõppeb 13.10.2022 kell 23.59

Loovuskoolitus

 

Ettevõtlusprogrammi „Nupp nokib“ tegevuskava 2022/2023 hooajal:

  • November - TOOTEARENDUSE SEMINAR
  • November - LAADAMÜÜGI SEMINAR
  • Detsember - OSALEMINE LAATADEL
  • Jaanuar - TURUNDUSSEMINAR
  • Jaanuar - RAAMATUPIDAMISE SEMINAR
  • Jaanuar - TURUNDUSSEMINAR
  • Veebruar - osalemine EESTI ÕPILASFIRMADE LAADAL TALLINNAS
  • Märts - AVALIK ESINEMINE SEMINAR
  • Aprill - „NUPP NOKIB“ LÕPPVÕISTLUS
  • Mai - osalemine VALGA-VALKA PIIRILAADAL
     

Täpsematest toimumisaegadest teavitatakse:

*Korraldaja jätab endale õiguse teha kavas muudatusi.
 

Tegevuste elluviimist toetab meetme "Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine" tegevus "Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks" projekt nr. 2014-2020.5.04.19-0389 "Ettevõtlusaktiivsuse kasv Valgamaal".

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net