Otsing

Logi sisse

Valgamaa Partnerluskogu

Leader

Eea Grants

helena aavistu

Oled ennast tabanud mõttelt, et sooviksid oma igapäevasest rutiinist välja astuda? Või oled põhikooli lõpetav noor, kes ei tea, kus oma kooliteed jätkata.. Tahad ennast proovile panna ning luua uusi tutvusi? Kui jah, siis meie saame Sind aidata!

Tutvustan Sulle programmi, mis võimaldab Sul kõigest 30 euro eest õppida 1 või 2 nädalat teises Eestimaa koolis; ilma rahata saad lausa 4 nädalat teise õppekeelega koolis õppida. Mõtled, kuidas see võimalik on. Väga lihtsalt!

Võta ühendust VeniVidiVici Õpilasvahetuse meeskonnaga, kes korraldab Eesti-siseseid õpilasvahetusi 7. – 12. klasside noortele. Selleks mine meie kodulehele http://vvvopilasvahetus.ee ning vali „kuhu minna“ lehekülje alt endale sobiv kool. Kui oled leidnud sobiva kooli, pea aru oma vanemate ning klassijuhatajaga – kui oled neilt saanud oma ideele nõusoleku, saad edasi tegutseda. Lae alla ning täida vahetusõpilase ankeet ning saada see aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Pärast ankeedi saatmist, hakkab Sinuga suhtlema VeniVidiVici koordinaator, kes teeb kõik vajaliku selleks, et saaksid võimalikult ruttu asuda õppima teise Eesti kooli. Hoiame Sind terve aeg vahetuse kulgemisega kursis, anname juhiseid edasisteks tegevusteks ning toetame ka vahetusperioodi jooksul. Pärast vahetust ootame Sinu muljeid vahetusperioodi kohta ning lisaks kompenseerime ka kõik transpordikulutused. Nii hea!

 Sinu kodukandi tüdruk Helena Aavistu, kes on vahetuses käinud lausa kolm korda, on enda viimase vahetuse kohta Paide Ühisgümnaasiumis jaganud selliseid muljeid:

“Võite ju mõelda, et väike Eesti, need koolid ei saa siin nii erinevad ka olla, kuid eksite. Igas koolis on erinevad inimesed, erinevad kombed. Teil on suurepärane võimalus oma silmaringi laiendada ja kogemustepagasit suurendada.”

Kui tunned, et Helena mõte kõnetas Sind ning Sul tekkis huvi õpilasvahetuse vastu, siis kirja meile, et saaksime üheskoos asuda täitma Sinu unistusi!

Facebook: VeniVidiVici Õpilasvahetus            Instagram: vvvopilasvahetus

Koduleht: http://vvvopilasvahetus.ee                E-mail: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net