Otsing

Logi sisse

Valgamaa õpilastele (11.-12.klass) pakutakse võimalust osalemaks 10. oktoobril Tallinna Tehnikaülikooli USA haridusmessil ja seminaridele USA kõrghariduse, õppimis-, stipendiumi- ja praktikavõimaluste kohta.

Koostöös USA Saatkonna ja Ameerika Kaubandus-Tööstuskojaga korraldab Põhja-Ameerika ülikoolide teabekeskuse, TTÜ 10. oktoobril terve rea põnevaid üritusi, kuhu on oodatud õpilased, üliõpilased ja kõik teised huvilised igalt poolt Eestist. Bussi rentimise kulud Valgamaale tasutakse, seega transport ei tohiks osalemisele takistuseks olla.

Lühidalt programmist, 10. oktoober 2012 Tallinna Tehnikaülikoolis:

12.00-14.00 Seminar „USA kõrgharidus, õppimis- ja stipendiumivõimalused". Esineb Maria Kast-Ondraczek, University of Tampa, Florida (inglise keeles)

12.45-14.00 Eesti tudengina Harvardis, räägivad Eesti vilistlased oma Harvardi kogemustest ja annavad ka nõu, kuidas kandideerida USA ülikooli (eesti keeles)

14.00-17.00 USA Haridus, äri ja praktikamess. The US Education, Business & Internship Fair, Üle 25 eksponendi: nimekad USA ülikoolid, stipendiumifondid ja USA firmad, kes pakuvad praktikakohti.

14.30-17.00 Toimuvad eksponentide lühiettekanded. Täpsem ajakava saab olema veebis: www.eac.ttu.ee (enamus esinemisi inglise keeles)

16.00-17.30 Seminar „Ameerika ärikultuur. Kuidas esitleda ennast ameerika tööandjale". Praktika, töötamine, tööviisad, CVd, intervjuud jmt teemad. Esinevad: Brett Makens, USA majandusatašee, Maria Peterson (Harvard Law, 2007) ja Rachel Crawford, konsul (inglise keeles).

Kõik, keda võiks huvitada õppimine ja praktika USAs, neilt ootame hiljemalt 5.oktoobriks registreerimist aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Eelisjärjekorras registreerime 11.-12.klassi õpilased (igast koolist 5) ja edasi vastavalt sellele, kuidas bussis kohti on ning palju soovijaid tuleb (kiirustage, sest tasuta sõidu kohtade arv on piiratud)!

Nii palju erinevaid kõrgetasemelisi esinejaid USAst ei ole varem korraga meie üritustel olnudki!

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net