Otsing

Logi sisse

Lenel-Karu1Juba sel laupäeval, 29. septembril Otepää Kultuurikeskuses algusega kell 14.00 tantsutöötoad.

Stiilideks on Hip-Hop ja Locking.

Koolitajaks on JJStreet treener Lenel Karu.

Kaasa võta trenniriided, vahetusjalanõud, joogipudel ja hea tantsutuju!

Üritust korraldab Otepää Avatud Noortekeskus.

Toetab: Eesti Kultuurkapital Valgamaa Ekspertgrupp

Hip-Hop

Hip-Hop tants katab väga paljusid stiile, mis kuuluvad selle elustiili juurde. Kõnealune tantsutiil sai alguse koos hip-hop muusikaga varajastel 70ndatel Ameerika tänavatel. stylei algupärasus ning arenemislugu koos sünnikohaga on kahjuks tänapäeva kommertslikus maailmas ära unustatud, kuid see-eest ta elab ja areneb võimsalt edasi. Hip-Hop tantsu juures on üks tähtsamaid osasid improvisatsioon, kuid seda saab asendada ka koreograafiaga. Elustiili juurde kuulub ka graffiti, beatbox, MC'ing ja DJ'ing (turntableism).

Locking

Locking, mis on tuntud ka Campellockingu nime all, on Don Campbelli poolt loodud tänavatantsustyle mida seostatakse ka hip-hop'iga. Kuulsaim lockingu tantsugrupp on "The Lockers" (Fred "Mr. Penguin" Berry, Don "Campbellock" Campbell, Greg "Campbellock Jr" Pope, Aldolfo "Shabba Doo" Quinones, Bill "Slim the Robot" Williams, Leo "Fluky Luke" Williamson). Lockingut võib iseloomustada kiirete randme- ja käeliigutustega, mis on kombineeritud rahulikema jala- ja puusaliigutustega. Liigutused on suured ja täpselt kooskõlas muusikaga. Algselt tantsiti lockingut traditsionaalse funk'i järgi (nt. James Brown). Locking, mille algusarengu aastad jäid kuuekümnendatesse on inspireerinud nii poppingut kui ka breiki. "You gotta have The FUNK" (Greg Campbellock Jr.)

Treener Lenel Karu tutvustus

Lenel Karu on positiivne, vastutustundlik ja sihikindel tantsija. Ta alustas tantsimisega 2006. aastal Danceact tantsustuudios. 2007. aasta sügisest on Lenel aktiivselt tegelenud tänavatantsuga JJ-Street Tantsukoolis. Praegu juhib Lenel Räpina hip-hop tantsutreeninguid, viib läbi treeninguid ka Tartus ning kuulub Tartu JJ-Street tiimi.

Lenel on väga hea suhtlemis- ja veenmisoskusega. Ta õpib Tartu Ülikoolis ajakirjandust ja suhtekorraldust ja on JJ-Street Tantsukooli pressiesindaja. Lenel on osalenud mitmetel Peeter Taimi projektikoolitusel. Teda huvitab laulmine ja üritusturundus. Lenel kuulub Koolilõpu Hip Hop Jami korraldusmeeskonda, kus tegeleb sponsorlusega ja meediaga. Lenel on läbinud esmaabi- ja laagrikasvataja koolitused ning 2012.aasta suvel oli ta noortelaagri Camp of Hip Hop kasvataja ja korraldustiimiliige.

Saavutused

2009 a. Eesti Showtantsu karikas, streetdance II koht

2011 a. Jõgeva Wanted Battle, hip hop I koht

2011 a. Koolilõpu Hip Hop Jam locking II Koht

2012.a. JJ-Street Baltic Session, locking veerandfinaal

2012.a. International Dancedays, hip-hop veerandfinaal

2012.a. Camp of Hip Hop, locking veerandfinaal

Täiendkoolitused

Joel Juht aka JJ (EST), Brian Green (USA), Shannon Mabra (SWE), Niako (FRA), Sepe (FIN), Swarf (UK), Tommy The Clown & Rampage (USA), Kerttu aka Keke (EST), Ita (EST), BB (EST), Kadri (EST), Eva aka Eva-Diva (EST), Birgit aka Brizzle B (EST), Taras (Riga), Georgina (GER), Damon Frost (SWE), Valusha (RUS), Superdave (USA), King Charles (USA), Kapela (FRA), Caleaf (USA), Antoinette (FRA), Markus B.Almqvist (SWE), Kid Tight Eyes (GER), Egor (RUS), Bobby Mileage (USA)

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net