Otsing

Logi sisse

Koolitants. Foto: Egon TintseEesti populaarseim ja suurima osalejate arvuga tantsufestival alustab täna maakondlike tantsupäevadega. Kokku toimub ajavahemikus 23. jaanuar- 17. veebruar viisteist maakondlikku tantsupäeva.

Maakondlike tantsupäevade järel selguvad trupid, kes neljas piirkondlikus voorus tantsivad finaali pääsu nimel. Edasipääsejad valib välja kolmeliikmeline žürii. „Kui eelnevatel aastatel oleme kaasanud maakondlikel tantsupäevadel kaks külalisžürii liiget, siis sellel aastal teeb otsused kolmeliikmeline põhižürii", selgitas festivali peakorraldaja Mihkel Ernits.

Sel aastal kuuluvad žüriisse Semiir tantsukooli treener ning üks loojatest - SEMY, täisnimega Sergei Morgun. Lisaks veel koreograafi, tantsuõpetaja, lavastaja ja tantsijana tantsuteatris Tee Kuubis tegutsev Madli Teller ning mitmetes teleprojektides osalenud, aastaid showtantsu ja hip hopi treenerina töötanud ning praegune MyFitness spordiklubide peatreener Eva Ottas.

 

Festival „Koolitants 2013" toimub kolmes etapis. 15 maakondlikku vooru, 4 piirkondlikku vooru ning finaal, mis toimub 6.-7. aprill Salme Kultuurikeskuses. Viieteistkümne maakondliku tantsupäeva jooksul astub lavale umbes 6000 tansijat ning laval näeb rohkem kui 660 tantsu kuues erinevas tantsukategoorias ning viies erinevas vanuseastmes.

Lisainfot festivali kohta leiab www.koolitants.ee ning meie Facebooki lehelt. Festivali korraldab Eesti Tantsuagentuur.

Lisainfo:

Mihkel Ernits
Festival „Koolitants 2013" peakorraldaja
E-post: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Tel: +372 554 595 8

Teate koostas:

Jaanika Aasa
Festival „Koolitanst 2013" meediajuht
E-post: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Tel: +372 581 167 61

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net