Otsing

Logi sisse

Eestis on alanud uus kandideerimisvoor tasuta vahetusprogrammi FLEX ehk Future Leaders Exchange.

Programmi administreerib USA organisatsioon American Councils koostöös USA Saatkonnaga ning oma heakskiidu on andnud ka Eesti Haridus- ja Teadusministeerium.

Huvitava kooli blogi on kirjutanud meie programmist järgmiselt: http://huvitavkool.blogspot.com.ee/2016/08/flex-programm-lennutas-10-eesti-opilast.html. FLEX pakub võimalust õppida aasta USA keskkoolid ja elada kohalikus perekonnas.

Kui eelmisel aastal said kandideerida vaid 10. klassi õpilased, siis sellel õppeaastal on meie programm laienenud ning ootame kandideerima kõiki 9. ja 10. klassi õpilasi. Programmis osalemine on õpilasele tasuta ning kandideerimiseks tuleb neil esmalt täita Internetis olev avaldus koos kolme lühiesseega. Avaldus asub aadressil http://ais.americancouncils.org/flex. Avaldus ja esseed on inglise keelsed, kuid grammatikat nende puhul ei hinnata. Avalduste tähtaeg on 18. oktoober 2016.

Poolfinalistid valitakse novembris ning nemad läbivad juba intervjuu, inglise keele testi ja kirjutavad testimiskeskuses essee.

Kõigil õpilastel üle Eesti on võrdne võimalus osaleda ning soovime leida programmi just õpilasi erinevatest Eesti piirkondadest. Füüsiline puue pole programmile kandideerimisel takistuseks. Tähtis on valmisolek, huvi ja tahtmine õppida inglisekeelses ja teistsuguses kultuurikeskkonnas.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net