Otsing

Logi sisse

torva-noortekeskusValga maavalitsus kuulutab välja konkursi maakonna avatud noortekeskustes korraldatavate ettevõtmiste toetuse saamiseks.

Konkursi eesmärgiks on aktiviseerida noorsootööd kohaliku omavalitsuse tasandil avatud noortekeskuste projektide toetamise kaudu. 

"Meeldiv on  tõdeda, et valdkondlikud eestvedajad saavad taas midagi toredat ja kasulikku selle projekti raames ära teha. Noortekeskustel on, võrreldes teiste noorte elus oluliste institutsioonidega, omapärane mõju ja roll. Keskust külastavatele noorte jaoks on asutus positiivseks hüppelauaks ellu. Seega tuleb noortekeskustele ja noortele ning seal töötavatele inimesi võimalus anda," sõnas maavanem Margus Lepik. 

Toetust saavad taotleda avatud noortekeskused, kes  projektikonkursi mõistes on juriidilise isiku asutus või juriidilise isiku asutuse struktuuriüksus, mis kasutab avatud noorsootöö meetodit ja  vastab konkursi tingimustele. 

2015. aastal konkursi prioriteedid Valgamaal on

  • maakonna noortekeskuste omavahelise koostöö arendamine; 
  • noori arendavate tegevuste elluviimine, selleks vajalike vahendite ja seadmete soetamine ja/ ning restaureerimine; 
  • noorte ja noorsootöötajate motiveerimist toetavad projektid; 
  • mobiilne ja mitmetasandiline noorsootöö noortekeskuses; 
  • noorte ettevõtlikkuse ja loovuse arendamine. 

Nõutav kohaliku omavalitsuse osalus projekti kogumaksumusest on 20%. 

Projektikonkursi korraldamise tingimused, toetuse eraldamise kord ja projektitaotluse vorm on saadaval Valga  Maavalitsuse koduleheküljel 

Konkursil osalemiseks tuleb vormikohane taotlus koos nõutud lisadega esitada digitaalselt allkirjastatuna e-posti aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. hiljemalt 09. aprill 2015.

Konkursile esitatud projekte hindab ja teeb otsuse toetuse eraldamise kohta maavanema poolt moodustatud komisjon. Konkursi tulemused tehakse teatavaks hiljemalt 24. aprill 2015. Valga Maavalitsuse kodulehel ja taotleja e-posti aadressil.

Lepingute sõlmimine toimub ajavahemikus 27.04-10.05.2015. Aruande esitamise tähtajaks on 10.12.2015. Paberkandjal tuleb aruanne esitada aadressil Kesk 12, 68203 Valga. Digiallkirjastatud aruande e-posti aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Lisainfo

Merike Soomets
tel 766 6121
mob 53 069 344
e-post: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net